RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Haziran 2020, Cuma 20:07:44 tarihnde eklendi. 2519 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Turizme Hazırlanıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ SAĞLIK VE TURİZM BAKANLIKLARI, TURİZM SEZONU İÇİN GEREKLİ HAZIRLIKLARI YAPIYOR!
Abhazya Turizme Hazırlanıyor!
19/06/2020. Suhum. 19 Haziran 2020. Sputnik. Foto: Akon Kutsyan. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya tarafından alınan, coronavirus önlemleri kararı nedeniyle, 1 Temmuz’a kadar oteller, dinlenme evleri, tatil köyleri ve pansiyonlar ile diğer konak merkezlerinde konuk kabul edilmesi yasağı sürüyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti başbakanlık resmi internet sitesinde verilen bilgiye göre, Başbakan Aleksandr Ankvab, Abhazya Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin turizm sezonunu açılacağı olan 1 Temmuz tarihi öncesinde Rurizm sezonu için alınacak olan gerekli önlemler paketinin hazırlanmasını istedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Aleksandr Ankvab, 19 Haziran Cuma günü, Turizm Bakanı Taymuraz Hishba, Sağlık Bakanı Tamaz Tshanakia, Abhazya Baş Tabibi Lyudmila Skorik, Suhum şehri Baş Tabibi Alla Belyaeva ve Coronavirüsle Mücadele Merkezi yetkilileri ile birlikte bir toplantı düzenledi. 
 
Toplantı sırasında, Abhazya’da coronavirus nikrobunun yayılmasının önlenmedi smscı ile alınan önlemler, kısıtlama rejiminin ülke turizmi üzerinden kaldırılmasının etkileri ve oluşabilecek olan koşullar görüşüldü. Abhazya cumhuriyeti’nde 15 Haziran’dan itibaren karantina önlemlerinin bir kısmı kaldırıldı. Kültürel, spor, eğlence ve sergi etkinliklerin düzenlenmesine izin verildi. Ancak, Rusya ile olan devlet sınırı 1 Temmuz’a kadar turist girişlerine kapalaı bulunuyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti2nde bugüne kadar 38 kişide coronavirus tanısı konuldu, 30 kişi tedavi göredü, şu anda 7 kişi Gudauta devlet hastanesinde tedavi görüyor, 1 kişi yaşamını yitirdi.     
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.