RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Haziran 2020, Pazartesi 13:03:40 tarihnde eklendi. 4933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’nın Gururu!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, RUSYA FEDERASYONU DEVLET BAŞKANII VLADİMİR PUTİN’İN DANIŞMANI İNAL ARDZINBA İLE GÖRÜŞTÜ!
Abhazya’nın Gururu!
08/06/2020.  Suhum. 07 Haziran 2020. Abhazya – İnform.. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı Aslan Bjaniya, “Abhazya’nın Şerefi!” adlı yarışmanın kurucusu olan ve aynı zamanda Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı olan İnal Ardzınba ile görüştü.
 
Bjaniya ve Ardzınba, görüşme sırasında, gençlerin, kamu yönetimine katılımının çoğaltılması konularını görüştüler. Aslan Bjaniya, gençlerle birlikte çalışmanın önemini üstün eğitim düzeyleri ve toplum ile devlet yaşamının çeşitli alanlarına etkin olarak katılımına önem verdiklerini söyledi. 
 
Aslan Bjaniya “Genç yöneticilerin rekabeti, devlet yönetimine yarar sağlayabilecek etkili genç yöneticilerimiz belirlenmelidir. Eminim ki, bu yarışma çerçevesinde gençlerimiz iyi sonuçlar vereceklerdir” dedi. 
 
İnal Ardzınba, projeye destek verdiği için devlet başkanına teşekkür ederek “ Mart ayı içerisinde Abhazya’nın şehir ve bölgelerinde toplantılar yaptık. Desteğe gereksinimi olan çok yetenekli genç bulunuyor. Abhazya’nın gururu yarışması genç yetenekşer için bir basamak olmalıdır. Bu projeye destek verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.    
 
Devlet Başkanı, yarışma sürecini yakından izleyeceği ve destek sağlayacağın sözünü verdi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.