RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Haziran 2020, Çarşamba 13:07:18 tarihnde eklendi. 1676 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da İç Güvenlik Sorunu!

ASLAN BJANİYA “ABHAZYA’DA, GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK, BİR NUMARALI HEDEF OLMALIDIR!”
Abhazya’da İç Güvenlik Sorunu!
03/06/2020.  Suhum. 03 Haziran 2020. Abhazya – İnform.. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, 2 Haziran Salı günü parlamentoda milletvekilleri ile birlite toplantı düzenledi. Bjaniya, toplantıda, Abhazya’da, güvenlik güçlerine desteğin, bir numaralı hedef olması gerektiğini söyledi.
 
Devlet başkanı konuşmasında, Abhazya’da suç olaylarının yaygın bir duruma geldiğini ve vatandaşlar, yetkilileriden ülkedeki düzenin geriye kazandırılmasını beklediğini söyledi.  
 
Aslan Bjaniya “kimsenin kafasının kesilmesini istemiyorum. Ancak varolan sorunu çözemez isek, bu başka sorunlara yol açar ve bu nedenden dolayı tüm ülke için tehdit oluşturabilecek sorunlar yığını haline gelir. Devlet, kitlesel katliamlara kayıtsız kaldığında nelere yol açılabileceğini görürüz, sonuçların hangi koşullarda ortaya çıkacağını ve kimleri etkileyebileceğini göremezsiniz. İnsanların ne kadar silahı olduğunu görebiliyor musunuz? Bunlar, sadece bir tabanca değil, özel silahlar, patlayıcılar ve bombalar, bunlar ne için? Abhazya’nın bugünkü koşulları içerisinde bunlara kimler gereksinim duyar? Bugün için en önemli sorun budur. Güvenlik güçlerine yardım sağlamamız gerekiyor” dedi.
 
Aslan Bjaniya, milletvekillerine, 2019 ilkbaharında, parlamentoya gönderilen organize suçlar ile mücadele paketinin incelenmesi çağrısında bulundu.         
 
Eski devlet başkanı Raul Hadjimba, Mart 2019’da Parlamento'ya “Abhazya Cumhuriyeti'nde uluslararası ve kriminal suç örgütleri ve mensupları ile mücadele etmeyi amaçlayan Hukuk ve Ceza Muhakemesi Kanunlarında Değişiklik Yapılması Hakkında” bir yasa tasarısı getirdi..
 
Aslan Bjaniya “Sokaklarımızda 21. yüzyıl yaşanıyor. Hiçbir zaman için bu yaşananlar “seyredilmemelidir”! Bu verimli değildir! Ülkemiz ve halkımızın buna gereksinimi yoktur ”diyerek sözlerini bitirdi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.