RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Mayıs 2020, Cuma 13:07:11 tarihnde eklendi. 4085 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Suriye İlişkileri!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ VE ABHAZYA CUMHURİYETİ ARASINDA DİPLOMATİK İLİŞKİ KURULMASI VE BAĞIMSIZLIKLARIN TANINMASINDAN BU YANA 2 YIL GEÇTİ!
Abhazya – Suriye İlişkileri!
29/05/2020. Suhum. 29 Mayıs 2020. Abhazya – İnform.. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). (Bugün Suriye Arap Cumhuriyeti ve Abhazya Cumhuriyeti arasında karşılıklı olarak diplomatik ilişkilerin kurulması, bağımsızlık ve toprak bütünlüklerinin tanınmasının 2. Yıldönümü, Abhazyam.com olarak, bu cesur kararı alan Suriye Arap Cumhuriyeti devlet Başkanı Beşar Esad ve yönetimini kutluyoruz.) 
 
29 Mayıs 2018'de iki ülke yönetimleri, karşılıklı olarak uluslararası hukuk ve işbirliğinin temel ilkelerine bağlılıklarını beyan etmişlerdir. Ayrıca büyükelçilik düzeyinde diplomatik ilişkilerin tesis edildiğini de açıkladılar.
 
Bu olaydan önce Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti'nin Rusya Büyükelçiliği, Ticaret Odası ve cumhuriyetin diğer bölümleri ve örgütleri büyük bir çalışmadan önce geldi.
 
Ve bugün için de,aradan geçen iki yıl boyunca, diplomatik ilişkilerin kurulmasına yol açan ortak çabalar olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Öncelikli olarak, Abhazya Cumhuriyeti ve Suriye Arap Cumhuriyeti arasında, iki ülkenin ortak çıkarlarına yönelik çalışmalar yürütülüyor.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.