RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2020, Çarşamba 12:01:31 tarihnde eklendi. 3867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kremlin Zafer Geçit Töreni!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, KREMLİN - KIZIL MEYDAN’DA DÜZENLENECEK OLAN 75. YIL ZAFER GEÇİT TÖRENİNE KATILACAK!
Kremlin Zafer Geçit Töreni!
27/05/2020. Suhum. 27 Mayıs 2020. . Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine, 24 Haziran 2020 Tarihinde Moskova, Kremlin – Kızıl Meydan’ında düzenlenecek olan Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi Geçit Törenine katılacak. 
 
Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi onurunadüzenlenecek olan tören, geleneklere göre, 9 Mayıs'ta Kızıl Meydan'da yapılacaktı. Bu yıl, coronavirüs pandemisi nedeni ile ilgili olarak Zafer Bayramı iptal edilmişti. Moskova'daki Zafer Geçidi ertelendi, 9 Mayıs'ta sadece hava gösterisi gerçekleşti.
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Zafer Geçidi Töreni için yeni bir tarih belirledi, Kızıl Meydan’da düzenlenecek olan Zafer Geçidi Töreni 24 Haziran'da yapılacak.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.