RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2020, Çarşamba 10:20:40 tarihnde eklendi. 2136 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyük Vatanseverlik Zaferi Töreni!

BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI ZAFERİ’NİN 75. YILDÖNÜMÜ, 24 HAZİRAN’DA MOSKOVA’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.
Büyük Vatanseverlik Zaferi Töreni!
27/05/2020. Suhum. 26 Mayıs – Sputnik. RIA Novosti. Foto: Aleksei Kudenko. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 26 Mayıs Salı günü yapmış olduğu açıklamada, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi 75. Yıl kutlama törenlerinin 24 Haziran 2020 tarihinde Moskova, Kremlin Meydanı’nda yapılacağını açıkladı. 
 
Bilindiği üzere, Bu yıl yaşanan Coronavirüs pandemisi nedeni ile Moskova’da gerçekleştirlecek olan II. Dünya Savaşı Zaferi Geçiş töreni iptal edilmişti. 
 
Vladimir Putin, yaptığı açıklamada “Rusya'nın başşehri, Moskova ve diğer şehirlerde Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferinin 75. yıldönümü onuruna askeri geçit töreni hazırlıklarına başlamanızı emrediyorum. Bunu 24 Haziran'da - kazananların efsanevi tarihi geçit töreninin gerçekleştiği gün, Kızıl meydan boyunca yapacağız. Vatanseverlerimiz, Moskova yakınlarında savaşan ve Leningrad'ı savunan, Stalingrad yakınlarında savaşan, Avrupa'yı özgürleştiren ve Berlin'e baskın düzenleyen savaşçılardı” dedi. 
 
Vladimir Putin, Savunma Bakanı Sergei Shoigu'ya en sıkı güvenlik koşullarının sağlanması ve oluşabilecek olan riskleri en aza indirme talimatını verdi.
 
Putin ayrıca Ölümsüzler Alayı yürüyüşü sırasında sosyal mesafenin korunmasının olanaksız olduğunu, bu nedenle Donanma Geçit Töreni'nden sonra 26 Temmuz'da yapılmasının planlandığını belirtti.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.