RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mayıs 2020, Salı 12:39:03 tarihnde eklendi. 927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya, Rus Turist Beklemesin!

RUSYA FEDERAYONU BAŞBAKANI MİHAİL MİSHUSTİN “RUSLAR, BU YIL YURTDIŞI TURİSTİK GEZİLERE ÇIKMASIN!” ÇAĞRISINDA BULUNDU.
Dünya, Rus Turist Beklemesin!
26/05/2020. Suhum. 25 Mayıs 2020. Sputnik. RIA Novosti. Foto: adgur Lebedev. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 25 Mayıs 2020 Tarihi itibariyle, dünya içerisinde beş miyondan fazla kişide coronavirus vakasına rastlandı, iki mülyon üzerinde kişi iyileşti, 342 bin kişiden fazla kişi de yaşamını yitirdi. 
 
Rusya Federasyonu Başbakanı Mihail Mishustin dünya ülkelerindeki epidemiyolojik durum ciddi konumda olduğu için Ruslardan yurtdışına turistik gezilere gitmemelerini istedi.
 
RF Devlet Başkanlığı Koronavirüsle Mücadele Koordinasyon Komitesi Başkanlığı toplantısında konuşan Mishustin, "Yabancı ülkelerdeki epidemiyolojik durum ciddi durumda bulunuyor  ve kimse tatile gidecek olanlara virüs bulaşmasına karşı korunmasını garanti edemez. Vatandaşlarımızdan acele etmemelerini istiyorum." Dedi.
 
Mishustin konuşmasında, Virüsün yurt dışından ithal ülkeye giriş yaptığını ve birkaç gün dinlenmek için tatile gidecek olanların çok daha fazla bedel ödeyebileceklerini vurguladı.
 
Mishustin, 1 Haziran'dan itibaren Rusya içerisinde tatil yapmanın daha iyi ve daha güvenli olduğunu, tıbbi lisansa sahip sanatoryumların birçok bölgede çalışmaya devam ettiğini belirtti.
 
Mishustin, yeni coronavirüs enfeksiyonu ile mücadele etmek için hükümetin koordinasyon konseyi başkanlık toplantısında yaptığı toplantıdaki konuşmasında, "Bir sonraki aşamada, olumlu epidemiyolojik durum göz önüne alındığında, tatil köylerinin tam olarak başlatılması hakkında konuşmak mümkün olacak," dedi.
 
Daha sonra Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitry Chernyshenko yapmış olduğu konuşmada, tatile gidecek olan turist akışlarının çözümü için şimdilik herhangi bir önkoşul olmadığını söyledi.
 
BM Dünya Turizm Örgütü'ne göre, coronavirüs nedeniyle turizm gezilerine kısıtlama getiren ülke sayısının% 100'e ulaştığına dikkat çekti.
 
Bugün Rusya'da 85 bölgede toplam 353.427 koronavirüs enfeksiyonu vakası tespit edilmiştir.
 
Abhazya'da tüm pandemi döneminde 28 enfeksiyon vakası kaydedildi, 14 kişi iyileşti ve bir hasta öldü. 1 Haziran'a kadar cumhuriyet, oteller, tatil köyleri, dinlenme evleri, misafirhanelerdeki vatandaşların gezi ve turistik faaliyetler, koltuk rezervasyonu, resepsiyon ve konaklama yasağı getirmiştir.
 
Ayrıca, 1 Haziran'a kadar, Abhaz-Rusya sınırından yabancı ülke vatandaşları ve vatansız kişilerin girişine izin verilmiyor.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.