RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Mayıs 2020, Cuma 18:32:03 tarihnde eklendi. 43950 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geriye Dönüş Komitesi Başkanlığı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ GERİYE DÖNÜŞ KOMİTESİ BAŞKANLIĞI GÖREVİNE VADİM HARAZİYA ATANDI!
Geriye Dönüş Komitesi Başkanlığı!
22/05/2020. Suhum. 22 Mayis 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya tarafından 21 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanan kararname ile Abhazya Cumhuriyeti Geriye Dönüş Komitesi Başkanlığı görevine Vadim Haraziya atandı.
 
(Not: Vadim Haraziya, Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Tam yetkili Temsilcisi görevini yürütmekte idi – Abhazyam.com. olarak Vadim Haraziya’ya yeni görevinde başarılar dileriz.)  
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı tarafından 27 Nisan 2020 Tarihinde imzalanan kararname ile Abhazya Cumhuriyeti Geriye Dönüş Bakanlığı kaldırılarak, yerine Abhazya Cumhuriyeti Geriye Dönüş Komitesi görevlendirildi.  
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Badra Gunba düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Bugün kü toplantımızın amacını biliyoruz. Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkanı Aslan Bjaniya'nın imzaladığı kararname ile Harazia Vadim Nikolaevich Devlet Geri Dönüş Komitesi başkanlığı görevine atandı. Diaspora konusu, devletimizin politikasının öncelikli yönlerinden birisidir. Bu yönde çok şey yapıldı. Şahsen yapılan çalışma için Beslan Andreyevich'e teşekkür etmek istiyorum. Ekibin yeni başkanın yanında duracağına ve çalışmaların devam edeceğine inanıyorum ”dedi., 
 
Buna karşılık olarak, Vadim Haraziya devlet başkanına teşekkür ederek “Bana güvendiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Ele alınması gereken görevlerin önemini anlıyorum. Son yıllarda Beslan Andreyevich ile yakın temas halinde idik. Hem Türkiye hem de Abhazya'da ortak çalışma yürütüldü. Bu çalışmanın gerekli dikkati göstermeye devam edeceğini düşünüyorum”  dedi. 
 
Eski Geriye Dönüş Bakanı Beslan Dbar, ortak çalışmaları ve sorumlu yaklaşımları için çalışma ekibine teşekkür ederek “Desteğiniz ve anlayışınız için sizlere teşekkür ederim. Burada hem savaş gazileri hem de gençler çalışıyor. Hepsinin ortak bir yanı var - ülkesine geri dönüşün öneminin anlaşılması. Vadim Nikolaevich'i harika bir insan olarak biliyorum, çalışma yeteneğini biliyorum. Ona iyi şanslar diliyorum" dedi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.