RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2020, Pazar 11:50:32 tarihnde eklendi. 598 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da Coronavirüs Vakası!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ SUHUM’DA BİR AİLEDE CORONAVİRÜS VAKASINA RASTLANDI!
Suhum’da Coronavirüs Vakası!
17/05/2020. Suhum. 16 Mayıs 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüsle Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya’da son 24 saat içerisinde 48 kişi coronavirus testine tabi tutuldu. 
 
Coronavirüsle Mücadele Merkezi açıklamasında “Suhum’da yaşayan üç kişilik bir ailede coronavirus vakasına rastlandı. Tüm hastalar aynı aile üyeleri anne, baba ve kızları. Sochi’den gelen, Suhum sakinleri (Mayak semti – abhazyam.com). Kadında iki taraflı pnömoni teşhisi konuldu, erkek de solunum yetmezliği ve kız da komplikasyon olmadan sıkıntıları bulunuyor. Tüm hastlar, Gudauta Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunuyorlar” bilgisi verildi.
 
16 Mayıs cumartesi itibari ile Abhazya’da 17 kişi de COVID-19 vakası belirlendi. 13 hasta Rusya’dan gelen öğrenciler, 7. Rus Askeri Üssünde Dağıstan’dan gelen Rus askeri ve Suhum’da ki üç kişilik aile. 
 
Operasyon Merkezi “Sevgili vatandaşlarımız, cumhuriyetimizdeki epidemiyolojik durumun gözle görülür şekilde kötüleşmesi ile bağlantılı olarak, karantina ve kendi kendine tecrit rejimini sürdürmenizi, evlerinizi acil gereksinim duymadan terk etmemenizi istiyoruz" dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde, Nisan ayında, üç Gagra sakininde coronavirüs enfeksiyonu tespit edildi, Gudauta devlet hastanesinde tedaviden sonra iki hasta iyileşti, 1925 doğumlu bir kadın yaşamını yitirdi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.