RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mayıs 2020, Cuma 13:32:41 tarihnde eklendi. 1880 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Putin’den Kutlama!

VLADİMİR PUTİN, ASLAN BJANİYA’NIN VE ABHAZYA VATANDAŞLARININ BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI ZAFERİNİN 75. YILINI KUTLADI.
Vladimir Putin’den Kutlama!
08/05/2020. Suhum. 07 Mayıs 2020. Abhazya – İnform.. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, aralarında Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya’nın da bulunduğu Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Moldavya, Tacıkistan, Türkmenistan, Özbekistan, Güney Osetya ülke liderlerine ve ayrıca Gürcistan ile Ukrayna halklarına, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi 75. Yıl kutlama mesajı gönderdi. 
 
Vladimir Putin’in Aslan Bjaniya’ya gönderdiği Kutlama Mesajı:
 
“Sevgili Aslan Georgievich.

Sizi ve Abhazya vatandaşlarını Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferinin 75. yıldönümünde candan kutluyorum.

Bu görkemli bayramı kutlarken, Nazizme karşı verilen mücadelede eşsiz bir cesaret ve kahramanlık gösteren babalarımızın ve büyükbabalarımızın mücadelelerine saygı gösteriyoruz.

Zorlu savaş yıllarında eski kuşaklar tarafından kurulan dostluk ve karşılıklı yardım geleneklerinin ülkelerimiz arasındaki müttefik ilişkilerini daha da güçlendireceğinden ve Coronavirüs pandemisi gibi tehdit ve zorluklarla birlikte yüzleşmesine yardımcı olacağından eminim.

Lütfen Abhazya Cumhuriyeti'nde yaşayan tüm gazi ve ailelerine, en içten şükran, iyi sağlık, refah ve uzun ömür dileklerimi iletin.

Saygılarımla, 

V. Putin”
 
(Not: Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 09 Mayıs Cumartesi günü RSİ 10:00’da Kremlin duvarları önünde bulunan, Büyük Vatanseverlik savaşı sırasında yaşamını yitiren ancak nerede oldukları bilinemeyen askerler adına sürekli olarak yakılı duran ateş önünde saygı duruşunda bulunacak. Saygı duruşu, tv.ler tarafından naklen yayınlanacak. – abhazyam.com)  
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.