RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 21:44:23 tarihnde eklendi. 636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bm Özel temsilcisi Bagapş'ı ziyaret etti

ABHAZYA-GÜRCİSTAN SORUNU BM ÖZEL TEMSİLCİSİ İVO PETROV; SERGEY BAGAPŞ'I ZİYARET ETTİ
Bm Özel temsilcisi Bagapş'ı ziyaret etti 13/01/2009. BM Genel Sekreteri Başkan Yardımcısı ve Abhazya-Gürcistan Sorunu Özel Temsilcisi İvo PETROV, 13 Ocak Pazartesi günü Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ'ı görevinin sona ermesi nedeni ile ziyaret etti. İvo PETROV; üç yıl üç ay boyunca özel temsilci olarak bölgede çalıştı.

Apsnypress haber ajansının Abhazya Devlet Bşkanlığı Basın Sözcüsü Alhas ÇOLOKUA'dan aldığı bilgiye göre abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; özel temsilciye, bölge sorununun çözümünde Abhazya Devleti ile işbiriliği içerisinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini belirtti.

İvo PETROV; Abhazya'da yapmış olduğu çalışma süresi içerisinde tanışmış olduğu insanlar ve harika bir ülke ile tanışmaktan çok memnun olduğunu belirterek, sorunların çözümünde göstermiş oldukları işbirliğinden dolayı Sergey BAGAPŞ'a teşekkürlerini iletti.

Sergey BAGAPŞ "Abhazya; İvo PETROV'u her zaman için misafir etmekten ve görmekten memnun olacaktır" vurgulamasında bulundu.

Sergey BAGAPŞ ve İvo PETROV; Abhazya'da görev yapan BM Gözlem Gücü'nün var olan sorunları ile ilgili olarak da görüşmelerde bulundular.

 Abhazya Parlamentosu Başkanı Nugzar AŞUBA ve Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA; İvo PETROV ile görüşmelerde bulundular. İvo PETROV'a gelecekteki profesyonel çalışma yaşamında başarılar dilediler.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.