RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Nisan 2020, Perşembe 13:29:44 tarihnde eklendi. 2801 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan'daki Ölüm Fabrikası!

ABD, YENİ VİRÜSLER BIRAKMAK İÇİN RUSYA'YI GİZLİ BİYOLOJİ ARAŞTIRMA LABORATUVARLARI İLE Mİ ÇEVRELİYOR?
Gürcistan'daki Ölüm Fabrikası!
30/04/2020. Moskova. 29 Nisan 2020. Komsomolskaya Pravda. DİMİTRY STESHİN. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). ABD’nin Rusya Federasyonu sınırları çevresinde oluşturmuş olduğu 33 adet “Tıbbi Araştırma Merkezi”, gizli biyolojik gelişmeler nerede sürdürülüyor? 
 
BÜYÜKELÇİLİK (ABD) TANIMLIYOR: ORALARDA HASTALIĞI OLUŞTURAN ETKEN MADDELER KORUNUYORLAR VE DEPOLANIYORLAR.
 
Skandal, Verkhovna Rada'daki Ukrayna muhalefetinin bir salgının ortasında sorduğu soruyu sorması üzerine başladı - 15 gizli ABD biyolojik laboratuvarı ülkelerinde ne yapıyor? Wuhan'daki Çin laboratuvarında olduğu gibi orada da virüsler mi geliştiriliyor? Hükümet yanlısı milletvekilleri de bu soruyu gündeme getirmiş olabilirler, ancak bunu yüksek sesle söylemeye cesaret edemediler - Ukrayna'nın bugünkü yeni ustalarından nasıl şüphe edilebilir? Bunu açıklayabilmeleri için milletvekilleri ekmek kapılarını kaybedebilirler.
 
Ve şimdi Ukrayna Muhalefet bloğunun lideri Viktor Medvedchuk özellikle sondan bir önceki 4. Aşamada belirtilen sadece insan patojenleri ile çalışma biçimine dikkat çekerek, şimdi ABD'nin çalışmaları ile ilgili olarak soruyor – sizin biyolojik laboratuvarlarınız ülkemizde ne yapıyor? 
 
İlk yanıt çarpıcı idi - ABD ilk kez genel olarak evet, böyle biyolojik laboratuvarlar olduğunu kabul etti, Amerikan Savunma Bakanlığı'nın programına göre çalışıyorlar (!) Ve patojenleri inceliyorlar. Büyükelçiliğin web sitesinde resmi bir açıklama yayınlandı: "ABD Savunma Bakanlığı'nın biyolojik tehdit kontrol programı, barışçıl araştırma ve aşıların yapılabilmesi için devlet dairelerinde patojenlerin ve tehlikeli toksinlerin konsolide ve güvenli bir şekilde depolanmasını sağlamak için Ukrayna hükümeti ile Ukrayna'da çalışıyor."
 
ABD Büyükelçiliği, bu biyolojik laboratuvarlardan topluma yönelik tehditlerin olduğu konusundaki değerlendirmeleri "Rusya’nın bilgi çarpıtması" olarak nitelendirdi. Bu açıklama, Wuhan'daki bir laboratuvarda Çin-ABD’nin koronavirüs üzerindeki araştırmalarının sonuçlarından sonra, dalga geçmek gibi geliyor. Amerikalı diplomat ayrılmadan önce, ilk olarak onların “Uluslararası Bilim ve Teknoloji Merkezi” tarafından bu laboratuvarların çok masumane bir biçimde çalışmak amacı ile çağrıldığını, 1993'ten beridir de Ukrayna'da çalışmayı sürdürdüğünü anımsattı.
 
Ancak Ukrayna şaşkınlık içerisinde ağzını açıp da bu bilgileri sindirmeden önce ABD Büyükelçiliği ikinci adımı attı. Daha da etkili. Açıklamalarını sildi ...
 
Ama kopyalama başarıldı.
 
Peki, Rusya yakınlarındaki bu çok gizli ABD biyoloji-laboratuvarı nedir?
 
Aslında, SSCB'nin çöküşünden sonra, bu tür laboratuvarlar, yeni kurulan cumhuriyetlerde mantar gibi büyümeye başladı. Tiflis yakınlarındaki benzer bir ABD laboratuvarında araştırma hakkındaki korkunç belgeler eski Gürcistan Devlet Güvenlik Bakanı'nın eline geçene kadar yaptıkları çalışmalar hakkında çok az bilgi vardı.
 
"ÖLÜM FABRİKASI"
 
Igor Giorgadze, bugün için Rusya'da siyasi bir mülteci olarak yaşıyor. Ona göre, Amerikalılar 2000'lerin başlarında, Shevardnadze yönetiminde Gürcistan'da bir biyoloji-laboratuvarı oluşturulması konusunda anlaştılar. Ve 2003-11 yılları arasındaki Saakashvili yönetimi döneminde çalışmaları "aydınlanabilen" garip bir laboratuvar kurup açtılar. Laboratuvar, Alekseevka köyünde  bulunan eski Sovyet askeri üssünün topraklarında, yeni, ultramodern bir binada bulunuyor. Tiflis'e kolayca ulaşılabilir - sadece 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Resmi olarak, bu laboratuvarda “hepatit C tedavi ediliyor” ve bu kuruma Richard Lugar Halk Sağlığı Araştırma Merkezi deniyor.
 
2018 yılında Giorgadze bu laboratuvardan ürpertici belgeleri açıkladı. Örneğin, araştırmalar sırasında ölümlerin kaydı açıklandı. Aralık 2015 - Bir ayda 30 ölü, bir günde 24 kişi öldü. Nisan 2016 - 30 ölü, Ağustos - 16 ölü. Açıklamalarda "Ölüm nedeni" sütununda - "belirlenmemiş" olarak belirtildi. Ölülerin ad ve soyadları bilinmiyor - tıbbi sır. Bir çeşit "ölüm fabrikası" ...
 
(Not: Abhazyam.com olarak Igor Giorgadze’nin Lugar Labortuvarı jhakklındaki açıklamalarını http://www.abhazyam.com/haber/5971/rusyadan-gurcistandaki-laboratuvara-tepki-var.html siz okurlarımız ile buluşturmuştuk)
 
Kaynak: https://www.kp.ru/daily/27126/4208473/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.