RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Nisan 2020, Pazar 11:40:51 tarihnde eklendi. 667 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da İlk Ölüm Gerçekleşti!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE CORONAVİRÜS HASTALIĞINDAN TEDAVİ GÖREN 1925 DOĞUMLU HASTA YAŞAMINI YİTİRDİ!
Abhazya’da İlk Ölüm Gerçekleşti!
26/04/2020. Suhum. 24 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Gudauta Hastanesi’nde COVID-19 Coronavirüs  tanısı ve bu virüsün oluşturmuş olduğu komplikasyonlar nedeni ile tedavi gören 1925 doğumlu hasta 26 Nisan Pazar günü sabahı ASİ: 07.00’de yaşamını yitirdi.
 
Hasta’da COVID-19 tanısı 11 Nisan’da teşhis edildi, ancak hasta bir hafta süre ile hastanede tedavi görmeyi reddetti ve hastalık ilerleyince 20 Nisan’da hastanede tedavi görmeyi kabul etmişti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Baş Hehimi Angela Archelia, 95 yaşındaki hastannın Gudauta devlet hastanesinde tedavivisine başlandığında, belirgin bir hipertansiyon, kronik böbrek yetmezliği ile birlikte bilateral polisegmental pnömoni teşhisi konulduğunu söyledi. Tedavinin arka planına karşı, hasta röntgen iyileşmesini sağladı, ancak genel durumu sürekli olarak kritikti, bu da yaşlılığın getirdiği bozulmalara yol açtı.
 
Angela Archelia, hastaya, WHO protokolleri tarafından sağlanan coronavirüs enfeksiyonu seyrinin karakteristik tromboembolik komplikasyonlarının önlenmesi de dahil olmak üzere gerekli tüm tıbbi bakımın uygulandığını söyledi.
 
Hasta, 26 Nisan günü sabah saat 7'de, komplikasyonlardan, özellikle pulmoner emboli nedeniyle yaşamını yitirdi.
 
Angela Archelia, “Doktorlarımız gerekli olan her türlü müdahaleyi yaptı, ancak maalesef yaşından dolayı başgösteren hastalıkla baş edemediler” dedi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.