RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Nisan 2020, Çarşamba 17:06:03 tarihnde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Normale Dönüyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE ANA OKULLARI VE ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI 4 MAYIS’TA AÇILIYOR!
 Abhazya Normale Dönüyor!
22/04/2020. Suhum. 22 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Suhum Vilayeti Eğitim Daire Başkanı Lyudmila Adleiba, Suhum şehri daire başkanları toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamada, Abhazya Cumhuriyeti Başşehri Suhum’da bulunan ana okulları ve orta öğretim kurumları 4 Mayıs’ta öğrenime açılıyor.
 
Lyudmila Adleiba, Suhum Şehri Başhekimi Alla Belyaeva tarafından Suhum şehrinde bulunan tüm orta eğitim kurumları ve ana okulları dezenfekte edilerek o zamana kadar hazır duruma getirileceğinin belirtildiğini sözlerine ekledi.
 
Abhazya Coronavirüsle Mücadele Merkezi tarafından 21 Nisan’da yapılan açıklamaya göre, Gagra şehrinde evinde coronavirus teşhisi ile tedavi gören 1925 doğumlu hasta, Gudauta devlet hastanesine kaldırıldı. Kendisi de doktor olan hastanını durumu sakin olarak bulunuyor. Hasta, COVID-19’a uygun olarak özel terapi ile tedavi ediliyor.
 
Coronavirüs tanısı konulan ilk hastanın tedavisi halen hastanede sürüyor. Eşi ise iyileşti ve evde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde 8 kişi üzerinde Coronavirüs testi yapıldı, ancak test sonuçları negatif çıktı. (Bilindiği üzere Abhazya Cumhuriyeti’nde ilk coronavirus vakası - 29 Mart’ta Moskova’dan gelen bir vatandaşta coronavirus teşhisi konulmuş ve tedavi altıona alınmıştı – Abhazyam.com)  
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.