RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2020, Cumartesi 13:45:07 tarihnde eklendi. 2696 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Suriye’ye Kutlama!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKAN VEKİLİ VALERY BGANBA, SURİYE ARAP CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI BEŞAR ESAD’A BAĞIMSIZLIK GÜNÜ KUTLAMASI GÖNDERDİ!
Abhazya’dan Suriye’ye Kutlama!
18/04/2020. Suhum. 17 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekili Valery Bganba, Suriye Bağımsızlık Günü nedeni ile ilgli olarak Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad’a kutlama mesajı gönderdi. 
 
Valery Bganba Kutlama Mesajı: 
 
“17 Nisan tarihi, Suriye halkının tarihinde, devletlerinin yaratılmasında en önemli olaydır. Bu bayram, gelecek nesiller için cesaret, özveri ve toplumun birbibine olan bağlılığının, inanç ve umut yaratmanın sembolüdür.

Suriye Arap Cumhuriyeti’nin Abhazya halkı, Abhazya Cumhuriyeti’ni bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanıyarak, paha biçilmez desteğini her zaman minnetle anacaktır.

Güçlü dostluk geleneklerine bağlı olan ikili ilişkilerindaha da güçlendirilmesinin, Abhazya – Suriye stratejik ortaklığının Abhazya ve Suriye halklarının yararına güçlendirilmesi için güvenilir bir temel oluşturacağına inanıyorum.

Size, devlet başkanı olarak görevinizde, yeni zaferler ve başarılar, sağlık ve mutluluk, Suriye Arap Cumhuriyeti’nin dost canlısı insanlarına barış, refah ve huzur dolu bir yaşam diliyorum!”     
 
Not: Abhazyam.com olarak, Beşar Esad’ın şahsında, Suriye halklarının bağımsızlık günün kutluyoruz. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.