RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2020, Cumartesi 13:00:39 tarihnde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Coronavirüs Mücadelesi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE İLK CORONAVİRÜS HASTASI, EVİNE TABURCU OLUYOR!
Abhazya’da Coronavirüs Mücadelesi!
18/04/2020. Suhum. 17 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüs Mücadele Merkezi tarafından, Coronavirüs ile mücadele hakkında 17 Nisan Cuma günü açıklama yapıldı.
 
Açıklamada “COVID-19 Coronavirüs belilenen ilk hasatanın gerçekleştirilen tedavisi sonrasında, hasta üzerinde yapılan iki test sonucu negatif olarak çıktı. Hasta Gudauta Devlet Hastanesinde tedavi görüyor ve bir kaç gün içerisinde taburcu edilmesi planlanıyor” bilgisine yer verildi.
 
Coronavirüs tedavisi gören diğer iki hasta gerekli olan ilaçlarını almayı sürdürüyor. 1925 doğumlu hasta evinde tedavi görüyor. İki hastanın durumu olumlu olarak gözlemlenmektedir.
 
Geçtiğimiz günlerde 10 kişi üzerinde test yapıldı, hepsi üzerinde doğrulanmamış Coronavirüs enfeksiyonu tanısı bulunuyordu. Mücadele merkezi, ülke içerisinde nispeten olumlu seyreden duruma rağmen, herkesin acil mücadele programına uyum göstermesini ve acil gereksinimleri dışında evlerinden ayrılmamalrı gerektiğini belirtiyor. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.