RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Nisan 2020, Perşembe 17:10:48 tarihnde eklendi. 3067 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lavrov’dan Coronavirüs Açıklaması!

SERGEY LAVRAOV “RUSYA SADECE BDT ÜLKELERİNE DEĞİL, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA DAHİL TÜM DESTEK İSTEYEN ÜLKELERE YARDIMCI OLUYOR!
Lavrov’dan Coronavirüs Açıklaması!
16/04/2020. Suhum. 13 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Kommersant Haber Ajansı’da yapmış olduğu söyleşide, Rusya’nın sadece BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkelerine değil destek isteyen tüm ülkelere yardımcı olduğunu söyledi. 
 
Sergey Lavrov “Rusya olarak, tüm BDT ülkelerine test sistemleri, gaz maskeleri ve daha fazla ünitenin sağlanmasında yardımcı olunmaktadır. Abhazya ve Güney Osetya’ya da yardımcı olunmaktadır. Şimdi bu ülkelerin bazılarından yardım edilmesi için ek istemlerde bulunuldu, bu istemlerin hepsi dikkate alınıyor. BDT ülkelerinden ya da Abhazya ve Güney Osetya’dan gelen yardım taleplerinin hiçbirisi yanıtsız bırakılmıyor” dedi. 
 
Sergey Lavrov, aynı zamanda yardım oluşturmak için gerekli olan uygun nakit ve techizatın sağlanmasına ilişkin kararların, Rusya’da ki varolan gereksinimlerce karşılandığını vurgulayarak “Elbette, şu anda gereksinimimiz olan tüm solunum cihazları ve diğer ekipmanların üretimini hızlandırılmış bir ekip ile oluşturulduğu dikkate alınmalıdır. Rusya, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile ilişki halindeyiz. Ekipler gece ve gündüz çalışıyorlar. Onlar hakkında basit sözler söylemek istemiyorum “Kendilerine Yetişemiyorlar”. Bu mantıktan baktığımız zaman,bazı ülkelerin yaptığı gibi, Rusya üzerinden transit geçen başka ülkelerin yardım uçaklarına müdahale etmek gerekiyor. Bu tür müdahalelerin yönetimlere güvenirlilik sağladığını düşünmüyorum” dedi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.