RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2020, Çarşamba 14:41:24 tarihnde eklendi. 3284 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Yeşil Işık Var!

ABHAZYA, RUS TURİZM OPERATÖRLERİNİN, “KRİZ SONRASI” LİSTESİNDE YERİNİ ALDI!
Rusya’dan Yeşil Işık Var!
15/04/2020. Suhum. 15 Nisan 2020. Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya otelleri, coronavirüsle mücadele acil programı süresince rezervasyonları askıya aldı. Rusya’nın güneyinden gelecek olan turistler tatil için kabul edilmiyor.
 
Rus Tur Operatörleri Birliği “ATOR” (АТОР) Rus federal tur operatörlerinin, yerel destinasyonlara, Abhazya’ya yapılacak olan tur çeşitliliği ile genişletilmesi kararı aldı.
 
“ATOR” (АТОР) kararında “Uzmanlara göre, pandemic sonrasında iç turizm pazarı toparlanmaya başlayacak. Buna hazırlıklı olmak için geleneksel destinasyonlar üzerinde çalışan tur operatörleri, Rus pazarındaki çaşitliliği genişletiyorlar. Kırım ve Krasnodar tatil beldelerinin dışında daha fazla seçenek üretmek için Abhazya topraklarıda bulunuyor” açıklaması yapıldı. 
 
“ATOR” (АТОР) birçok şirketin sanatorium ve turizm tesisleri ile işbirliğinde bulunmaya hazır olduklarını, ancak pandemi nedeni ile bu konunun geçici olarak askıya alınması nedeniyle yavaşladığını belirtti.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde, Coronavirüs yayılması nedeniyle bağlantılı olarak 20 Nisan’a kadar olağanüstü hal yürütülüyor. Turizm sektöründe rezervasyon ve konaklama talepleri acil durum modunun sonuna kadar askıya alındığı biliniyor. Tüm diğer ülke vatandaşlarının ülkeye girişi kapatıldı. Abhazya Cumhuriyeti’nde bugüne kadar üç Coronavirüs vakası belirlendi.          
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.