RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Nisan 2020, Salı 19:31:19 tarihnde eklendi. 1681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Coronavirüs Kontrol Altında!

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE BELİRLENEN CORONAVİRÜS HASTALARININ TEDAVİLERİ GUDAUTA DEVLET HASTANESİNDE SÜRÜYOR!
Abhazya’da Coronavirüs Kontrol Altında!
14/04/2020. Suhum. 14 Nisan 2020. Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüs’le Mücadele Merkezi tarafından verilen bilgiye göre, cırınavirüs hastası olan iki kişinin Gudauta hastanesinde ki tedavileri sürüyor. 95 yaşındaki üçüncü kişi ise, evde izole edilerek tedavi göryor.
 
COVID-19 Virüsü ile mücadele merkezinden verilen bilgiye göre, Coronavirüs teşhisi konulan üç hasta için ilaç tedavisi sürüyor, hastalardaki Coronavirüs durumları hafif pozitif olarak bulunuyor. 
 
Geçtiğimiz günlerde hastalar ile ilişkisi bulunan beş kişide yapılan test sonuçları negatif çıktı. Operasyon Merkezi, ülke içerisinde durumun nispeten istikrarlı olduğunu, bu duruma rağmen olağanüstü halin sürdürümesi gerektiği ve vatandaşların  acil gereksinimleri dışında evlerini terketmemesi çağrısında bulundu. 
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde, ilk Coronavirüs vakası, 29 Mart’ta Moskova’dan Gagra’daki evine gelen bir kişi de ve yanında bulunan 2 kişide 7 Nisan’da belirlenmiş ve 2 hasta Gudauta devlet hastanesinde, 95 yaşındaki hasta ise evinde tedavi altına alındı.  
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.