RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Nisan 2020, Salı 11:08:19 tarihnde eklendi. 13496 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova Yardımı Ulaştı!

MOSKOVA ABHAZ DİASPORASI’NIN CORONAVİRÜSLE MÜCADELE AMACI İLE TOPLADIĞI YARDIM PAKETİ, ABHAZYA’YA ULAŞTI!
Moskova Yardımı Ulaştı!
14/04/2020. Suhum. 13 Nisan 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti'nde Coronavirüs ile mücadele amacı ile oluşturulan “Birlikteyiz!” «Мы вместе» adlı gönüllü kampanyası tarafından oluşturulan 55.075.955.- Ruble tutarındaki yardım kampanyası 13 Nisan Pazartesi günü Abhazya’ya ulaştırılmak üzere yola çıktı. 
 
“Birlikteyiz!” «Мы вместе» Gönüllüler hareketi tarafından 13 Nisan günü itibarı ile 47 Milyon 39 Bin 455 Ruble ve 600 ABD doları toplanmıştı, Moskova Abhaz Diasporası tarafından eklenen 8 Milyon 036 bin 500 ruble de katılarak fon artırıldı. Bu yardım fonu Abhazya Cumhuriyeti’nde Coronavirüs ile mücadele amacı yapılacak olan mücadelede kullanılacak olan ilaç ve tıbbi malzeme satın alınması için kullanıldı.
 
Moskova Abhaz Diasporası ve “Birliteyiz!” «Мы вместе» Gönüllü gurubu tarafından birlikte oluşturulan yardım kampanyası ile elde edilen ilaç ve tıbbi destek mlazemelerinden oluşan ekipmanlar 14 Nisan Salı günü Suhum’a geliyor. Elde edilen tıbbi ekipman, Abhazya cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından belirlendi. 
 
“Birlikteyiz!” «Мы вместе» Hareketi ve Moskova Abhaz Diasporası tarafından elde edilen gelirlerin kimler tarafından verildiği ve ne tür harcamalar yapıldığını belirten liste aşağıdaki web sitesinde görülebilir.      
 
https://mi-vmeste.org yada   https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R6CULNSObjBLN-QBx9FumjwJvPmqCxBhJFwNR2PkuMo/edit#gid=0
 
Moskova Abhaz Diasporası: http://abkhazmoscow.ru/novosti/spisok-pozhertvovanij-na-borbu-s-koronavirusnoj-infekcziej-covid-19-v-abxazii
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.