RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Nisan 2020, Cuma 18:04:00 tarihnde eklendi. 1160 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sokağa Çıkma Yasağı İhlalleri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ GAGRA BÖLGESİ’NDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL EDENLERE GÖZALTI UYGULAMASI YAPILIYOR!
Sokağa Çıkma Yasağı İhlalleri!
10/04/2020. Suhum. 04 Nisan 2020. Sputnik. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Gagra şehrinde 6 Nisan’da tespit edilen ilk coronav,rüs vakası sonrasında Gagra bölgesinde 8 Nisan akşamından itibaren 20:00 – 07:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı kararı alındı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Basın servisi tarafından verilen bilgiye göre, 8 Nisan akşamı herhangi bir ihlal yaşanmadı, ancak Gagra Bölge Emniyet yetkilileri tarafından  09 Nisan akşamı 70 ihlal yaşandı. 
 
Basın Bildirisinde “Gagra şehrinde, sokağa çıkma yasağı süresinde, yağı ihlal eden 27 araç gözaltına alındı, 10’u Tsandrıpsh, 1’i Pitsunda ve 16’sı Tsandrıpsh köyünde olmak üzere polisler tarafından el konuldu. Araçlar içerisinde bulunan 16 kişi ise, karakola alınarak saat 07’e kada bekletildi ve daha sonra serbest bırakıldılar. Bu süre içerisinde vatandaşlara coronavirus ile mücadele konusunda bilgi verildi” açıklaması yapıldı. 
 
Bildiride araç sürücülerinden üç kişi hakkında ise sarhoş vaziyette araç kullanmaktan dolayı idari soruşturma yapıldığı belirtildi.      
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.