RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Nisan 2020, Çarşamba 11:58:16 tarihnde eklendi. 1010 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Coronavirus Takibi Sürüyor!

ABHAZYA’NIN GAGRA ŞEHRİNDE İLK CORONAVİRÜS HASTASININ YAŞADIĞI BİNA, SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE KARANTİNA ALTINA ALINDI!
Coronavirus Takibi Sürüyor!
08/04/2020. Suhum. 08 Nisan 2020. Sputnik. Saria Kvaratskhelia. Foto: Evgeniy Biyatov. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde görilen ilk Coronavirüs hastasının yaşamış olduğu Gagra şehrinde coronavirus önlemleri sıkılaştırlıyor. 
 
Gagra şehri valisi Vladimir Jenia, yapmış olduğu açıklamada, Moskova’dan, Gagra şehrine gelen hastanın yaşamış olduğu yüksek katlı bina (7 katlı apartman – abhazyam.com) ve içerisinde yaşayanların karantina altına alındığını, hastanını Moskova’dan geldikten sonra kimler ile temasta bulunduğunun araştırıldığını söyledi.
 
Gagra valisi, binanın girişinin polis tarafından kontrol altına alındığını, gönüllü kişler binada yaşayanların gereksinimlerini karşıladığını, yiyecek ve ilaç sağlıyorlar. Bjaniya, önemli olanın, virüsün daha fazla yayılma riskinin önlenmesi için insanların evlerinden ayrılmalarının kısıtlanması olduğunu belirtti.
 
Vladimir Jeniya “Güvenlik güçlerimiz, bina kapısı önünde nöbet tutuyorlar. Önemli olan bina sakinlerinin dışarıya çıkmamaları, sakinlerin gerekli olan gıda ve ilaçları gönüllüler tarafından sağlanıyor, insanlarımız belki bundan rahatsız olabilirler, ancak başka bir yolumuz yok. Onların olabildiğince arındırılması gerekiyor” dedi. 
 
Gudauta Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan coronavirüs hastasının yaşamış olduğu ev, 7 Nisan günü Gagra şehri sağlık görevlileri ve Acil Durumlar Bakanlığı yetkilleri tarafından iki kez dezenfekte edildi. Coronavirus hastasının 29 Mart’tan itibaren ilişkide bulunduğu kişilerin araştırıldığı, taksi şoförüün belirlendiği, alışveriş yaptığı mağaza ve eczanenin kapatıldığı belirtildi. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.