RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Nisan 2020, Perşembe 12:59:50 tarihnde eklendi. 3434 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Coronavirüs Gelişmeleri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞ HEKİMİ DR. LYUDMİLA SKORİK “ABHAZYA CUMHURİYETİ VATANDAŞI NİNO KHETSURİANİ’NİN CORONAVİRÜS TEŞHİSİ POZİTİF ÇIKTI!”
Abhazya’da Coronavirüs Gelişmeleri!
02/04/2020. 02 Nisan 2020. Sputnik. Foto: Vitaly Timskiy. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 29 Mart 2020 tarihinde Moskova’dan, Abhazya’ya gelen Gal bölgesi Aberkut Köyü sakini Nino Khetsuriani, coronavirus şüphesi ile, Gürcistan’ın Zugdidi şehrinde tedavi altına alınmıştı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Genel sağlık organizasyonu Baş Hekimi Dr. Lyudmila Skorik, yapmış olduğu açıklamada, Nino Khetsuriani’nin coronavirus teşhisinin pozitif çıktığını doğruladı.
 
Skorik, Khetsuriani’nin coronavirus teşhisinin dünya Sağlık Örgütü veri tabanında paylaşıldığını da sözlerine ekledi. Lyudmila Skorik, ayrıca, bu gelişmenin Abhazya topraklarında gerçekleşmediğini, bir geçiş süreci sırasında yaşandığını, Abhazya Cumhuriyeti topraklarında ise herhangi bir Coronavirüs vakasına rastlanmadığını belirtti.        
 
Abhazya Cumhuriyeti vatandaşı Khetsuriani, 29 Mart'ta Moskova'dan Ural Havayolları'nın U6 407 uçuşuyla 10:50'de Soçi havaalanına geldi, Rus-Abhaz sınırını geçti ve Gal'e gitti. Daha sonra Gürcistan2ın Zugdidi şehrinde ki hastanede Coronavirüs şüphesli ile ilgili olarak tedavi altına alındı.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.