RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Mart 2020, Salı 15:27:16 tarihnde eklendi. 951 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Coronavirüs Takibe Alındı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ BELİRLENEN VATANDAŞ, MOSKOVA’DAN URAL HAVAYOLLARINA AİT UÇAK İLE SOCHİ HAVAALANINA GELDİ!
Coronavirüs Takibe Alındı!
31/03/2020. Suhum. 31 Mart 2020. Sputnik. Foto: Vitaly Timskiy. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti vatandaşı Nino Khetsuriani’niye coronavirus ön teşhisi konuldu. Abhazya Coronavirüs Koordinasyon Merkezi tarafından, Khetsuriani’nin testinin nihai sonuçları belirlendikten sonra yayınlanacak.
 
Abhazya Cumhuriyeti Coronavirüs Kontrol ve Koordinasyon Merkezi tarafından, Abhazya Cumhuriyeti Nino Khetsuriani’nin ülke içerisinde ki seyahat bilgileri ayrıntıları ile belirlendi.
 
Koordinasyon Merkezi tarafından açıklanan rapor sonuçlarına göre, Khetsuriani, 29 Mart  Cumartesi günü, Moskova’dan, Ural Havayollarına ait U6 – 407 sefer sayılı yolcu uçağı ile ASİ: 10:50’de Sochi havaalanına iniş yaptı. Raporda, aynı uçuşta onunla birlikte uçakta bulunan herkesin kendierine izolasyon yöntemine uymaları gerektiği ve sağlıklarında herhangi bir bozulma şüphesi varsa yaşamış oldukları bölgedeki sağlık kurumlarına başvurmaları gerektiği belirtildi.
 
Raporda, ayrıca Khetsuriani’nin, Abhazya Cumhuriyeti toprakları üzerindeki hareketleri de belirtildi: 
 
1 - Bu vatandaşın, Psou gümrük giriş kapısından, Saberio Köyü’ne kadar gelişindeki güzergah boyunca,otobüsün durmuş olduğu duraklardaki insanlar dahil olmak üzere, ilişkide bulunduğu (akrabaları, alışveriş yaptığı mağaza çalışanları) tüm alanlar belirlendi. Hetsuriani’nin temas kurduğu tüm insanlar kontrol altına alındı. 

2 - Khetsuriani, bu süre içerisinde herhangi bir düğün ve yas törenine katılmadı. 

3 - 29 Mart akşamı köyü olan Saberio’daki sınır geçiş noktasından, Zugdidi’ye geçiş yaptı.

4 – Vatandaşın ikamet ettiği ev ve sınır kapıları dezenfekte edildi (Psou Sınır giriş Kapısı ve Sabero Sınır Giriş Kapısı)             

Ayrıca, vatandaşların, Sabero köyünden ve Gal Şehri’ne girişler güvenlik güçleri tarafından yasaklandı ve ayrıca Gal Bölgesi’ne giriş ve çıkışların önlenmesi amacı ile kontrol noktası kuruldu.
 
Şu sıralar, Khetsuriani’nin coronavirus test nihai sonuçlarının Koordinasyon Merkezi tarafından açıklanması bekleniyor.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.