RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mart 2020, Cuma 11:40:56 tarihnde eklendi. 3556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya’dan Putin’e Teşekkür Mesajı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANAN ASLAN BJANİYA, VLADİMİR PUTİN’E TEŞEKKÜR ETTİ!
Bjaniya’dan Putin’e Teşekkür Mesajı!
27/03/2020. Suhum. 26 Mart 2020. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından 26 Mart Perşembe günü yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı görevine seçilen Aslan Bjaniya,Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kendisine gönderilen kutlama mesajına karşılık olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.
 
Aslan Bjaniya Teşekkür Mesajı: 
 
“Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı görevine seçilmem nedeni ile ilgili olarak tarafıma göndermiş olduğunuz kutlama mesajınıza en içtenliğimle teşekkür ederim.

Abhazya Cumhuriyetine, Rusya Federasyonu tarafından verilen desteğin yanı sıra, sizin cumhuriyetimizin güçlendirilmesi ve kuruluşuna göstermiş olduğunuz doğrudan desteğinizi takdir ediyorum. Size çalışmalarınızda başarılar ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.
 
REGNUM Haber ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Aslan bjaniya, 22 Mart 2020 tarihinde yapılan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimini kazandı. Vladimir Putin, 23 Mart’ta göndermiş olduğu kutlama mesajında Aslan Bjaniya’yı kutladı ve işbirliği için hazır olduğunu belirtmişti.     
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2896371.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.