RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mart 2020, Perşembe 17:49:17 tarihnde eklendi. 880 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Coronavirüs Önlemleri Başlıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE, 27 MART 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN CORONAVIRÜS ÖNLEMLERİNE BAŞLANIYOR!
Abhazya’da Coronavirüs Önlemleri Başlıyor!
26/03/2020. Suhum. 26 Mart 2020. Sputnik. Badri Esieva. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde, Coronavirüs enfeksiyona karşı alınacak olan önlemler, 27 Mart Cuma Günü’nden itibaren aşamalı olarak başlıyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde bugüne kadar tek birCoronavirüs enfeksiyonu vakasına rastlanmadı. Ancak bu hastalığın yayılmasını önlemek için alınacak olan tedbirler aşamalı olarak yaşama geçirilmiye başlandı.  
 
27 Mart 2020 tarihinden itibaren, okullar tatile girdi, 65 yaş üstü insanlar evlerinde kalacaklar, düğün organizasyonları iptal ediliyor, kafe, restoran ve eğlence merkezleri, semt pazarları kapatılıyor, ulaşım araçları çalışmayacak, vatandaşlar zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayacak.
 
Abhazya Cumhuriyeti Acil Durumlar Bakanlığı Tıbbi Müdahale Bölüm Başkanı Anzor Goov yaptığı açıklamada “Abhazya Cumhuriyeti Devlet Hastanesi’ne girecek olann hastalar için kontrol çadırı kuruluyor. Devlet hastanesi yönetimi bizlerden, hastaların belirlenebilmesi amacı ile bir çadır kurulmasını istedi. Ateşli ve şüphenilen hastaların diğer hastalardan ayrılması için bu önlem gerekli oldu” dedi.
 
Anzor Goov, doktorların bub u çadır içerisinde hastaları kabul edeceği ve hastalık durumlarına göre ilgili bölümlere aktarılacağını sözlerine ekledi. Tkvarchal şehri devlet hastanesinde, benzer bir uygulamaya daha önce geçilmişti.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.