RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Mart 2020, Cuma 09:37:01 tarihnde eklendi. 3103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Dışişleri Açıklaması!

RUSYA FEDERASYONU DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI "ABHAZYA'DA YAŞANAN İÇ SİYASİ GELİŞMELERİ DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ!"
Rus Dışişleri Açıklaması!
06/03/2020.  Moskova. 05 Mart 2020. Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın ve Bilgi Bölümü. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti2nde yaşanan siyasi gelişmeler ile ilgili olarak bir açıklama yayınladı.
 
Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Açıklaması:
 
"Bu yıl, Abhazya Cumhuriyeti'nde 22 Mart'ta yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri de dahil olmak üzere, ülke içerisinde yaşanan siyasi gelişmeleri dikkatli bir biçimde takip ediyoruz. Tüm katılımcıları, seçim süreci içerisinde gereksiz hissi davranışlardan kaçınmaya ve yasal alan içerisinde demokratik prosedürlere uygun hareket içerisinde davranmaya çağırıyoruz. Rusya olarak, dost Abhazya'nın istikrarı ve güvenliği ile ilgileniyor, çok yönlü ilişkileri güççlendirmeye kararlı ve Cumhuriyet'e yüksek oranda yardım sağlamaya devam ediyoruz.

Devlet Başkanlığı seçimlerinde adaylardan birisi olan A. G. Bjaniya'nın nükseden rahatsızlığı ile ilgili olarak, A. G. Bjaniya'nın acilen kaldırıldığı Krasnodar Hastanesindeki doktorların ona  gerekli olan tüm tedavi yöntemlerini uyguladıklarını biliyoruz. Aslan Georgiyevich'e hızlı bir iyileşme dileğimizi iletiyoruz. A. G. Bjaniya'nın hastalığı ile ilgili olarak resmi veriler Abhaz yetkililere bildirilmiştir.

Ülkelerimiz arasında var olan ittifak ruhuyla, Suhum ile sakin ve pragmatik bir biçimde, ikili işbirliğini geliştirerek sürdürmeyi amaçlıyoruz."     
 
Kaynak: https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4072229
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.