RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mart 2020, Perşembe 09:28:44 tarihnde eklendi. 332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dzapshba’dan Öneri Var!

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ADAYI LEONİD DZAPSHBA, SEÇİMİN 1 AY ERTELENMESİNİ ÖNERDİ!
Dzapshba’dan Öneri Var!
5/03/2020. Suhum. 04 Mart 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimi adaylarından Leonid Dzapshba, 4 Mart Çarşamba günü Abhazya Devlet Televizyonu’nda üç adayın katılımı ile yayınlanacak olan programa katılarak kısa bir açıklama yaptı ve programa katılmayacağını söyledi.
 
Dzapshba, konuşmasında, devlet başkan adaylarından birisi olan Aslan Georgiyevish’in rahatsızlandığını ve bunun herkesin başına gelebileceğini söyledi. Bu programa üç adayında katılması gerektiğini ve tek başına kendisinin katılmasının doğru olmayacağını sözlerine ekledi.
 
Leonid Dazapsba “Aslan Georgiyevich’in bugün için daha iyi durumda olduğunu duydum, kendisine sağlığına hemen kavuşmasını diliyorum. Üç aday daha sağlıklı bir ortamda televizyonlarda ortak programlara çıkabilir. Bu nedenden dolayıdır ki, devlet başkanlığı adaylarının Abhazya’nın çok uluslu toplumuna birlikte hitap edebilmeleri için halkımıza, parlamentoya seçimlerin bir ay ertelenmesi gerektiği çağrımı yapıyorum. Seçimlerin bir ay ertelenmesi için MSK’e başvuruda bulunacağım. Kanunlar var ama bizim toplumsal geleneklerimizde bulunnuyor, bu sorun çözülebilir. Ayrıca ikinci tur seçimleri ile ilgilli olarakda düzenlemeler yapılmalıdır” dedi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.