RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Mart 2020, Salı 10:35:01 tarihnde eklendi. 641 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya’nın Sağlık Durumu!

ASLAN BJANİYA’NIN SAĞLIK DURUMU NORMALE DÖNDÜ, YAŞAMINI TEHDİT EDEN BİR DURUM GÖRÜNMÜYOR!
Aslan Bjaniya’nın Sağlık Durumu!
03/03/2020. Suhum. 03 Mart 2020. Sputnik. Foto: Aleksei Mayishev. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti devlet Başkan adayı Aslan Bjaniya, 2 Mart Pazartesi günü aniden rahatsızlandı ve Sochi’de hastaneye kaldırıldı. Bjaniya, daha sonra helicopter ile Krasnodar hastanesine götürüldü. 
 
Aslan Bjaniya’nın sözcüsü Renat Karchaa, Sputnik haber ajansına yaptığı açıklamada, Aslan Bjaniya’nın uyku durumundan çıktığını söyledi. Karchaa “Bilinci tamamen açık durumda bulunuyor. İlaç uygulamasından etkilenmemesi için suni olarak uyutulmuştu, şimdi bu durum kaldırıldı. Hiçbir biçimde yaşamsal tehlikesi bulunmuyor” dedi.
 
Renat Karchaa’ya göre, Aslan Bjaniya kendisine yöneltilen sorulara gerektiği biçimde yanıt verdiğini, ancak şimdilik başını sallayarak yanıtladığını belirtti. Karchaa “Kolları ve bacakları hareket ediyor. Felç geçirdiği biçimde ki spekülasyonlar bulunuyordu, ancak bugünkü mevcut durumu tüm bu varsayımların ve söylentilerin reddedildiğini gösteriyor” dedi.
 
Karchaa, doktorlar, daha ileri düzeyde yapılacak olan tedavi sonrasında iyimser tahminde bulunabileceklerini belirttiklerini söyledi. Karchaa “Süreç sürerken, tedavi yapılırken sabırla beklemek gerekiyor. Doktorların ön teşhisinin net olduğunu söylemek olanaksız, buna ek olarak toksikolojik testlerin yeniden incelenmesi gerekiyor, bu yüzden nitelikli doktor teşhisinin alınabilmesi için biraz zaman gerekiyor” dedi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.