RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Şubat 2020, Salı 10:39:15 tarihnde eklendi. 2340 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Koronavirüs Önlemi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ, 40’TAN FAZLA ÖZBEKİSTAN VE TACİKİSTAN VATANDAŞINA GİRİŞ İZNİ VERMEDİ!
Abhazya’da Koronavirüs Önlemi!
11/02/2020. Suhum. 11 Şubat 2020. Sputnik. Asmat Tsvizhba. Foto: Tomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Vekili Valery Bganba tarafından 7 Şubat Cuma günü imzalayarak yüyürlüğe giren kararname ile Tacikistan, Özbekistan, Çin, Kuzey Kure ve Kırgızistan vatandaşlarının Koronavirüs Virüsünün yayılma riski nedeniyle Abhazya topraklarına girişi kısıtlandı.  
 
Abhazya Cumhuriyeti Göçmen Servisi Başkanı Andrei Boboua, Sputnik haber ajansına yaptığı açıklamada, 7 Şubat Cuma gününden bu yana 47 Tacikistan ve Özbekistan vatandaşının Abhazya’ya girişi yasaklandı. 
 
Andrei Bobua, yaptığı açıklamada, Tacikistan, Özbekistan, Çin, Kuzey Kore ve Kırgızistan vatandaşlarının Abhazya’ya girişinin yasaklanma sürecinin 7 Mart’a kadar süreceğini söyleyerek “İnsanlar, durumu bildikleri için tepkili davranmıyorlar. Onlara bu önlemlerin 7 Mart’a kadar süreceğini ve bir ay içerisinde giriş yapabileceklerini söylüyoruz. Kısıtlayıcı önlemlerimiz, diğer ülkelerden gelen göçmenler ve turistler için geçerli bulunmuyor” dedi. 
 
Koronovirüs yayılmasının önlenmesi amacı ile, Abhazya Cumhuriyeti topraklarına girişler ile ilgili kısıtlamalar, 4 Şubat 2020 itibari ile Psou ve İngur giriş noktalarında başlatıldı. 
 
15 Ocak'tan bu yana, Ingur'da antiviral tedavi için bir karantina ofisi faaliyet gösteriyor. Toplamda, 15 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında Ingur sınırında her iki yönde yaklaşık 11 bin 900 kişi giriş – çıkış yaptı, gripli olanbeş kişi belirlendi.
 
Abhazya Sağlık Bakanı'nın emrine göre, tıbbi ekipler 1 Mart'a kadar Abhazya - Gürcistan sınırında çalışacaklar.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.