RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Ocak 2020, Cuma 11:40:43 tarihnde eklendi. 2130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NATO, Gürcistan İlişkileri!

GÜRCİSTAN UZLAŞMA VE SİVİL EŞİTLİK BAKANI KETEVAN TSİHELASHVİLİ, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA KONUSUNDA NATO’DAN DESTEK İSTEDİ!”
NATO, Gürcistan İlişkileri!
24/01/2020. Tiflis. 23 Ocak 2020. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Gürcistan Uzlaşma ve Eşitlik Bakanlığı Basın servisi tarafından 22 Ocak günü verilen bilgiye göre, Uzlaşma ve Eşitlik Bakanı Ketevan Tsikhelashvili, Brüksel’e yapmış olduğu resmi ziyaret sırasında, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Mircea Joane ile görüştü.
 
Taraflar arasında yapılan görüşmeye Gürcistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Vakhtang Makharoblishvili’de katıldı. 
 
Tsikhelashvili “Gürcistan ve NATO işbirliğinin ana yönleri olmak üzere, görüşme sırasında, içerisinde işgal bölgeleri (Bağımsız Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetleri, Gürcistan tarafından Rusya’nın işgal ettiği kendi toprakları olarak görülüyor – Abhazyam.com) ve acil konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk” diyerek toplantı hakkında bilgi verdi.
 
Brüksel’de yapılan toplantılar sırasında, Tsikhelashvili, Gürcistan’ın, Abhazya ve Güney Osetya ile olan sınır bölgelerinde durumun kötüleştiğini sürekli olarak gündeme getirmişti. Onun belirttiğine göre, sınırda çit dikildiğini ve Tskhinval’in Gürcistan’daki kontrol noktalarının bir kısmını engellemeye karar verdiğini söyledi.        
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2837466.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.