RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ocak 2020, Cuma 21:20:11 tarihnde eklendi. 6856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, T24’de!

FATİH ATAN - ABHAZYA’DA YAŞANAN SİYASAL KRİZİ, HAKAN AKSAY’IN T24 İNTERNET TV'DE SUNMUŞ OLDUĞU “KUZEY GÜNDEMİ” PROGRAMINDA DEĞERLENDİRECEK!
Abhazya, T24’de!
17/01/2020. Türkiye. 17 Ocak 2020. Abhazyam.com. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’ne yaşanan siyasal kriz Türk Basınında da ilgi uyandırdı. Genellikle, TC Hükümeti’ne yakın olan basın organlarında kriz değerlendirmeleri yapılırken, Bağımsız Abhazya Cumhuriyeti için “Sözde Bağımsız!” deyimi kullanıldı.
 
TC Hükümeti yandaşı olan bu basın organları, Abhaz – Kuzey Kafkasya Diasporası tarafından protesto edildi. Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atan, TC Basın organlarında çıkan yanlış değerlendirmelere karşılık olarak, deneyimli ve saygın gazeteci Nazım Alpman tarfından ARTI Tv.’de sabahları yayınlanan “Nazım Alpman’la Gün Başlıyor!” programına telefon ile katılarak Abhazya’da son dönemde yaşanan siyasal krizi doğru bilgilere dayanarak değerlendirdi. 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atan, 18 Ocak 2020 Cumartesi günü, Rusya ve BDT Ülkeleri konusunda deneyimli gazeteci Hakan Aksay’ın T24 İnternet Haber sitesinde Cumartesi günü Saat 11:00’de yayınlanan “KUZEY GÜNDEMİ!” programında, Abhazya Cumhuriyeti’nde yaşanan siyasal krizi ve SSCB sonrası gelişmeleri değerlendirecek. 
 
Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti ile ilgili doğru haberleri, tarafsız olarak siz okurlarımızı bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.