RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ocak 2020, Perşembe 10:04:51 tarihnde eklendi. 1827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Valery Bganba Dönemi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTOSU BAŞKANI VALERY BGANBA, GEÇİCİ DEVLET BAŞKANLIK GÖREVİNE BAŞLADI.
Valery Bganba Dönemi!
16/01/2020. Suhum. 15 Ocak 2020. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Valery Bganba, anayasa gereği olarak geçici devlet başkanlığı görevine başladı. Valery Bganba, devlet yönetiminin başında olan yetkililer ile bir toplantı düzenledi.
 
Valery Bganba, eski devlet başkanı tarafından istifa öncesinde kabul edilen tüm yasal kararların ve diğer işlemlerin yürürlükte olduğunu ve tam olarak uygulanılması gerektiğini söyledi. 
 
Valery Bganba “Tüm hükümet organları ve yasal kuruluşlar, devlet yaşamının tam olarak sürdürülmesi için çalışmalarına devam etmelidirler” dedi. 
 
(Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Valery Bganba, 22 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimleri sonuçlanana kadar, Abhazya Cumhuriyeti Anayasası gereğince devlet başkanlığı görevini vekil olarak sürdürecek. Valery Bganba, 27 Mayıs 2014 Tarihinde yaşanan devlet başkanlığı krizi sırasında da, parlamento başkanı olarak devlet başkanlığı görevini geçici olarak üstlenmişti – abhazyam.com)

Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.