RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 20:51:33 tarihnde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Karasuları tehdit altında

ABHAZYA KARASULARINI ABD SAVAŞ GEMİLERİ VE İNSANSIZ CASUS UÇAKLARI TEHDİT EDİYOR
Abhazya Karasuları tehdit altında 31/12/2008. Rusya Haber ajansı Muhabiri; "Eyisk" Savaş Gemisi Subaylarndan birisinden aldığı bilgiye göre Abhazya Karasularını ihlal eden beş adet insansız casus uçağının düşürüldüğünü bildirdi. Deniz  subayı'nın bildirdiğine göre, bölgede görev yapan savaş gemisi "Eyisk" ve mayın tarama gemisi "Jeleznyakov" tarafından Gürcistan'ın hareketleri düzenli olarak kontrol ediliyor.

Deniz Subayı "Gürcistan'a ait insansız casus uçalkları, bizlerin bölgedeki hareketlerimizi sürekli olarak gözetliyor. ABD deniz kuvvetleri'ne ait bir adet savaş gemisi sürekli olarak yakınlarımızda dolaşıyor. İnsansız Casus Uçakları 200 metre yükseklikte bulundukları zaman onları düşürüyoruz ve bugüne kadar beş adet İnsansız casus uçağını düşürdük. Gürcistan tarafı, bizim hava kuvvetlerimizin çalışmalarını ve haberleşme alanlarımızı sürekli olarak izliyor" dedi.

Deniz Subayı "bu tür casus uçakları ile çekilen fotoğraflar, elektronik haberleşme kanalları ile ilgili yerler hemen ulaştırılabilir. Gürcistan'da yapılan barışı sağlama operasyonu sırasında, rus savaş gemileri bu tür uçakları çevrelerinde görmüştü, bu tür uçaklar radyoelektronik bilgileri çabuk bir biçimde ilgili yerelre göndererek savaşta üstünlük sağlayabiliyorlar" açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.strana.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.