RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ocak 2020, Pazartesi 09:03:44 tarihnde eklendi. 1971 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Tepki Var!

RUSYA FEDERASYON MECLİSİ SENATÖRÜ SERGEİ TSEKOV “ABHAZYA BAĞIMSIZ BİR ÜLKE, MOSKOVA’YA YÖNELİK POLİTİKASINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ!”
Rusya’dan Tepki Var!
13/01/2020. Suhum. 13 Ocak 2020. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, muhalefetin Suhum’da dört gündür süren protestoları sonucunda 12 Ocak Pazar akşamı istifa etti.
 
Rusya Federasyonu Meclisi Uluslararası Komite üyesi Kırım senatörü Sergei Tsekov, RIA Novosti’ye yaptığı açıklamada, Abhazya’da yapılacak olan devlet başkanlığı seçiminde, herhangi bir adayın kazanması sonucunda cumhuriyetin Rusya’ya yönelik olan politikasında bir değişiklik olmayacağını söyledi. 
 
Senatçr Tsekov “Seçimlerde oluşacak olan bir değişiklik sonucunda, hangi aday kazanırsa kazansın, Suhum’un Rusya’ya yönelik politikasında ve Rusya’nın desteğinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Abhazya, bağımsız bir ülke durumundadır” dedi. 
 
Tsekov, cumhuriyeti içerisindeki yetkililere yönelik eleştirisinde “yetkililer, iç politikalarında benzer biçimde hareket ediyorlar, muhalefetinde bu konuda dikkatli olması gerekir” dedi. 
 
Tsekov “Abhazya’da var olan çatışmalar, kişiler arasındaki çekişmeler ve Klanlar arasındaki farklılıklardan kaynaklanıyor” dedi. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.