RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Ocak 2020, Cuma 23:16:47 tarihnde eklendi. 195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rashid Nurgaliyev, Abhazya’da!

YÜKSEK MAHKEME, SEÇİM SONUÇLARINI GEÇERSİZ KILDI! RUSYA GÜVENLİK KONSEYİ SEKRETER YARDIMCISI RASHİD NURGALİEV, RAUL HADJİMBA İLE GÖRÜŞTÜ.
Rashid Nurgaliyev, Abhazya’da!
10/01/2020. Suhum. 10 Ocak 2020. ASİ: 23.45. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Güvenlk Konseyi Sekreteri Muhammed Kilba, Sputnik Haber Ajansına yaptığı açıklamada, Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Sekreter Yardımcısı Raşid Nurgaliyev ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, ülke içerisinde var olan genel durum ve koşulları istikrara kavuşturmak için ne tür önlemler alınabileceği konularını görüştüler.   
 
Kilba "Taraflar, durumun sakinleşmesi ve insanların arasındaçatışmaların önlemesi için gereken bir dizi önlem belirlediler." Dedi. 
 
Abhazya Güvenlik Konseyi başkanı toplantının ayrıntıları hakkında yorum yapmadı. Rashid Nurgaliyev'in Sohum'a geldiği biliniyordu.
 
Cuma akşamı, Abhazya Yüksek Mahkemesi, Abhazya Merkez Seçim Komitesi tarafından alınan Eylül ayında yapılan devlet başkanlığı seçim sonuçları kararını yasadışı ilan etti. 
 
Hadjimba basın servisi, Abhazya Yüksek Mahkemesi  tarafından alınan temyiz kararının yasaya aykırı olarak verildiğini ve ülkede zor koşullarda bulunan sosyo-politik durumu kötüleştirebileceği açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.