RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Ocak 2020, Perşembe 19:08:49 tarihnde eklendi. 1830 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den, Karadeniz Gözdağı!

VLADİMİR PUTİN, RUS DONANMASININ, KUZEY VE KARADENİZ FİLOLOARININ ORTAKLAŞA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ASKERİ TATBİKATI İZLEDİ!
Putin’den, Karadeniz Gözdağı!
09/01/2020. Sevastopol. 09 Ocak. TASS. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Vladimir Putin, Kuzey ve Karadeniz Filolarının Karadeniz’de düzenlemiş oldukları ortak tatbikata katıldı. Vladimir Putin, tatbikatın koordinatörlüğünü yapan Mareşal Ustinov Füze Kruvazöründen tatbikatı gözlemledi. (Türkiye’de açılacak olan Kanal İstanbul ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kanalı yapacağız, Montrö bizi bağlamaz sözleri ve Türk Akım Doğal Gaz açılış toplantı sonrasında, Vladimir Putin başkanlığında Rus Donanmasının, Karadeniz’de büyük bir askeri tatbikat düzenlemesi, Türkiye’deki siyasi çevrelerde ilgi ile karşılandı – abhazyam.com)
 
09 Ocak Perşembe günü, Kuzey ve Karadeniz Filolarının ortak düzenlemiş olduğu tatbikatta, seyir füzeleri ve “Hançer” "Кинжал" hipersonik aeroballistik füzesi dahil olmak üzere füze atışları ile ortak tatbikatlar gerçekleştirdi. Tatbikat, 30'dan fazla savaş gemisi, Karadeniz Filosu denizaltısı ve Rus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri'ne bağlı 40'tan fazla uçağı içeriyordu.
 
Rus Deniz Kuvvetleri Komutanı Nikolai Evmenov, Putin’e “Tatbikatlar başarılı bir biçimde gerçekleşti” bilgisini verdi. Putin, tatbikatın tamamlanması sonrasında tüm katılımcıları, başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. 
 
Putin, konuşmasında “Bugün bizler, Silahlı Kuvvetlerde ki tatbikat dönemini başlattık, bu dönem Karadeniz'de büyük tatbikatlarla başladı. Donanmamız, bana göre büyük ve başarılı bir tatbikat gerçekleştirdi. Doğal olarak Savunma Bakanı ve Genelkurmay'a, bu tatbikatı hazırlayan ve düzenleyen, yöneten herkese, denizde ki başarılı tatbikatı gerçekleştiren ve iyi sonuçlar veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Lütfen en iyi dileklerimi ve teşekkürlerimi iletin” dedi.
 
Tatbikat sonrası Sevastopol’da toplantı düzenleyen, Vladimir Putin Rus Donanmasının yeni teknolojik silahlarla donatılacağını ve 21 Yüzyılda güçlü bir yapıya sahip olacağını belirtti. 
 
Kaynak: https://tass.ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.