RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Ocak 2020, Salı 16:46:12 tarihnde eklendi. 1379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin, Şam’ı Ziyaret Etti!

VLADİMİR PUTİN, ŞAM’DA SURİYE DEVLET BAŞKANI BEŞAR ESAD’I ZİYARET ETTİ!
Putin, Şam’ı Ziyaret Etti!
07/01/2020. Şam. 07 Ocak 2020.Saat: 17:00. RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Resmi Sözcüsü Vladimir Peskov tarafından yapılan açıklamaya göre, devlet başkanı Vladimir Putin, Şam’ı ziyaret etti. 
 
Sözcü Peskov “Vladimir Putin, havaalanında Suriye Arap Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Komutanlığını ziyaret etti. Putin daha sonra Şam sokaklarında gezdi” dedi.
 
Peskov “Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad, Vladimir Putin’i askeri komutanlık içerisinde karşıladı. İki devlet başkanı, ülkenin çeşitli bölgelerindeki durum hakkında askeri belge raporları üzerinde görüş alışverişinde bulundular” dedi. 
 
Daha sonra Rusya ve Suriye heyetleri arasında ikili görüşmeler yapıldı. Sözcü, "Putin, Esad ile yaptığı konuşmada, Suriye devletini ve ülkenin toprak bütünlüğünü sağlamlamak için artık büyük bir mesafenin katıldığını güvenle söyleyebiliriz" dedi. Ona göre, "Putin ayrıca Şam sokaklarında yapmış olduğu geziğ sırasında çıplak gözle, huzurlu bir yaşamın işaretlerini görebildiğini de kaydetti" vurgulamasında bulundu
 
Peskov ayrıca Esad'ın ziyaret nedeni ile Putin'e teşekkür ettiğini söyleyerek devam etti: "Suriye devlet başkanı, terörizmle mücadelede ve Suriye'deki barışçıl yaşamın restorasyonunda Rusya ve Rus ordusunun desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi." Peskov, "Esad ayrıca Putin'in şahsında tüm Rus halkının Mesih'in Doğuşu bayramından ötürü sıcak bir şekilde kutladı" dedi. 

Kaynak: https://ria.ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.