RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Kasım 2019, Cuma 11:52:40 tarihnde eklendi. 275 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – BDT İlişkileri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN RUSYA BÜYÜKELÇİSİ İGOR AHBA, BDT BARIŞI KORUMA KUVVETLERİ TOPLANTISINA KATILDI!
Abhazya – BDT İlişkileri!
29/11/2019. Moskova. 28 Kasım 2019. Moskova Büyükelçiliği. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor AHBA, Moskova’da düzenlenen Bağımsız Devletler Teşkilatı Barışı Koruma Kuvvetleri’nin “BDT – BKK” (КСПМ СНГ) kuruluşunun 25. Yıldönümü adına düzenlenen yuvarlak masa toplantısına katıldı.
 
28 Kasım Perşembe günü, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanlığı Askeri Akademisi’nde, Abhazya Cumhuriyeti’nde de görev yapan “BDT – BKK” (КСПМ СНГ) Askeri Organizasyonunn kuruluşunun  25. Yıldönümü nedeni ile bir yuvarlak masa toplantısı düzenlendi. Toplantı BDT Bölgeleri Arası Barışı Koruma Kamu Örgütü tarafından “Barışı Koruma Güçleri, Yerel Savaşlar ve Silahlı Çatışmaların Değerlendirilmesi” amacı ile yapıldı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi İgor AHBA, konuşmasında, Askeri Akademi Yönetimi ve toplantının düzenleyicilerine, davetleri için teşekkür etti ve Abhazya Cumhuriyeti’nde barış ve güvenliğin sağlanmasında Rusya Federasyonu’na ait Barış Gücü Askeri Güçleri’nin desteğinin önemini vurguladı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti’nin RF Büyükelçisi İgor Ahba, toplantıda, Abhazya Cumhuriyeti’nin Devlet Sınırları güvenliğinin ve egemenlik haklarının korunmasında görevlerini sürdüren bazı Rus askeri yetkililere, başarılı çalışmalarından dolayı, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba adına devlet ödülü verdi.         
 
Kaynak: http://www.emb-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.