RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Kasım 2019, Cuma 23:53:45 tarihnde eklendi. 416 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da Silahlı Saldırı!

SUHUM – MUHACIR SAHİLİNDE BULUNAN “SAN REMO” RESTORANA DÜZENLENEN SALDIRI SONUCU ÜÇ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ!
Suhum’da Silahlı Saldırı!
22/11/2019. Suhum. 22 Kasım 2019. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 22 Kasım Cuma günü Saat 14.40 sıraıalrında, Muhacır sahilinde bulunan San Remo restorana silahlı bir saldırı düzenlendi. Yüzlerinde maske bulunan üç kle geldikten sonra restorana otomatik silahlarla ateş açtılar, saldırı sonucunda üç kişi yaşamını yitirdi, dört kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 
 
Emniyet yetkililerin bildirdiğine göre yaşamını yitirenlerin arasında, restoranda garson olarak çalışan bir küçük çocuk annesi olan Dominika Akirtava, Astamur Şamba ve ismi tespit edilemeyen ama soyadı Avidzba olan bir kişi bulunuyor. Yetkililer, faillerin kullandıkları aracın suhum şehri yakınlarında, terkedilmiş ve yanmış halde bulunduğunu söylediler. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, olay sonrasında Devlet Güvenlik Konseyini topladı. Toplantıda İçişleri Bakanı Garry Arshba, alınan önlemler ve olay hakkında bilgi verdi. 
 
Arshba “Olay sonrasında tüm güvenlik birimleri alarm durumuna getirildi, tüm izinler kaldırıldı. Saldırganların sınıdan kaçabilecekleri olası olduğu için, tüm sınır boyunca güvenlik önlemleri artırıldı” bilgisini verdi. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.