RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Kasım 2019, Salı 11:31:10 tarihnde eklendi. 517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz-Rus Sınırında Kısıtlama!

RUSYA, ABHAZYA’DAN SÜT, BAL VE ET ÜRÜNLERİNİN GİRİŞİNE İZİN VERMİYOR!
Abhaz-Rus Sınırında Kısıtlama!
19/11/2019. Suhum. 18 Kasım 2019. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Güney Bölgesi Gümrük Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti sınırı gümrük kapısında yapılan incelemeye göre, insan sağlığına zararlı olabilecek 39 kg ağırlığındaki besin ürünlerinin girişine izin verilmedi.
 
Kasım ayı başından bu yana,  Adler sınır kapısında yapılan incelemerde Rusya’ya, el bagajları içerisinde giriş yapılmaya çalışılan, süt ürünü (20 kg), üç adet bal (8 kg), iki adet et ürünü (4 kg) ve üç adet balık ürünü (6,5 kg) sağlık koşullarına uymadığı gerekçesi ile karantina altına alındı.
 
Güney Bölgesi Rus Gümrük İdaresi tarafından yapılan açıklamada “Ayrıca ihracat işlemleri sırasında 15 Ton (Greenex) marka kuş gübre ürünü göndericiye iade edildi. Rusya Federasyonu yetkilieri ve vetenirlik belgeleri incelemeleri sonucunda bu karara varılmıştır” bilgisine yer verildi.
 
Adler Sınır Kapısı Gümrük İdaresi tarafından yapılan incelemelerde, ithal konusu malların, Abhazya Cumhuriyeti’nden, el bagajları ve kişisel eşyalar  içerisinde (kişisel kullanım  için) girişinin engellenmesi amacı ile düzenli olarak kontroller yapılıyor.
 
Rusya Federasyonu topraklarına standart koşullarına uymayan hayvan, balık, arıcılık ürünlerinin girişinin yasak olduğu bilinmesine ve kontrol edilmesine rağmen, Adler sınırı gümrük kapısından bu tür ihlaller gerçekleşebiliyor.             
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.