RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Kasım 2019, Cuma 14:55:50 tarihnde eklendi. 462 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jirinovskiy’den Açıklamalar!

VLADİMİR JİRİNOVSKiY “ERDOĞAN, UZUN VADEDE OSMANLI İMPARATORLUĞU VE BÜYÜK TURAN’I YENİDEN YARATMAK İSTİYOR. RUSYA’NIN BUNA GEREKSİNİMİ VAR MI?”
Jirinovskiy’den Açıklamalar!
15/11/2019. Moskova. 15 Kasım 2019. REGNUM. Foto A. Savin. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Vladimir Jirinovskiy, 15 Kasım Cuma günü REGNUM Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’nin güçlendirilmesine karşı uyarıda bulundu. 
 
Jirinovskiy “Bugün için, Türkiye’nin güçlü olması, bağımsızlığının güçlenmesi bizim için yararlı, ancak bu  durum önümüzdeki 20 yıl içerisinde değişebilir. Erdoğan, uzun vadede Osmanlı İmparatorluğu ve Büyük Turan’ı yeniden yaratmak istiyor. O zamana kadar Avrupa, çoktan parçalanmış olabilir ve karşımızda güneyden kuzeye genişleme olanaklarına sahip güçlü bağımsız bir oyuncuyu bulacağız. Bizim buna gereksinimimiz var mı?” dedi.   
 
Parlamenter, Türkiye'nin NATO’dan çekilmeye hazır olduğunu hatırlatı - bu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kozu. Jirinovskiy, ayrıca, İncirlik üssünün Rusya’ya devredilmesine hazır olduğunu da belirtti. 
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2779579.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.