RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 20:47:35 tarihnde eklendi. 677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin'den liderlere yeni yıl kutlaması

VLADİMİR PUTİN; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA LİDERLERİNE "YENİ YIL" KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
Putin'den liderlere yeni yıl kutlaması 30/12/2008. Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir PUTİN, dünya'nın çeşitli ülke devlet başkanı ve başbakanlarına yeni yıl kutlama mesajı gönderdi. 30 Aralık Salı günü Rusya Federasyonu Başbakanlık Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Vladimir PUTİN;  Abhazya ve Güney Osetya Devlet Yöneticilerine de yeni yıl kutlama mesajı gönderdi.

Vladimir PUTİN'in Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ'a göndermiş olduğu kutlama mesajında "geçtiğimiz 2008 yılı Abhazya tarihi için çok önemli bir yıl olacaktır. Rusya'nın Abhazya'nın bağımsızlığını tanıması, bölgede barış ve istikrarın sağlanması, iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin oluşturulması sayesinde gelişecektir, bu Abhazya ve Güney Osetya halklarının ortak istemidir" vurgulamasında bulundu.

Vladimir PUTİN; Abhazya Başbakanı Aleksandr ANKVAB'ı da kutlayarak "Abhazya'nın bağımsızlığının Rusay tatarfından tanınması  iki taraf arasındaki ilişkilerin yeniden yapılandırılmasında yeni bir sayfa açmıştır" açıklamasında bulundu.

Vladimir PUTİN; Güney Osetya Devlet Başkanı Eduard KOKOYTI'ye gönderdiği kutlama mesajında "2008 yılı Güney Osetya tarihine yeni bir işaret koymuştur. İki ülke halkının istemler doğrultusunda Rusya ve Güney Osetya ile her alanda ilişkiler sürdürülecektir" dedi.

Vladimir PUTİN; Güney Osetya Başbakanı Aslambek BULATSEV'e gönderdiği kutlama mesajında; 2009 yılının iki ülke arasındaki ilişkilerin dostluk ve işbiriliği içerisinde ve ülkeleririn yararına gelişeceğine olan inancını belirtti.

kaynk: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.