RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Kasım 2019, Perşembe 13:48:29 tarihnde eklendi. 370 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Kafkasya’nın Güvenliği!

GÜNEY KAFKASYA’DA GÜVENLİK VE İSTİKRARIN SAĞLANMASI AMACI İLE CENEVRE’DE SÜRDÜRÜLEN GÖRÜŞMELERİN BM, AB VE AGİT EŞ BAŞKANLARI ABHAZYA’YA GELİYOR!
Güney Kafkasya’nın Güvenliği!
14/11/2019. Suhum. 14 Kasım 2019. Sputnik. Foto: Fabrice COFFINI. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin BM, AB ve AGİT eş başkanları ile Suhum’da yapılacak olan ön görüşmenin tarihi 20 Kasım olarak açıkladı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi “Heyetin varış tarihi yaklaşık olarak 20 Kasm olacak” açıklamasında bulundu., Yapılacak olan görüşmelerin ayrıntısına yer verilmedi.
 
BM, AB ve AGİT eş başkanlarının, Cenevre görüşnmeleri öncesinde Güney Osetya tarafı ile 19 Kasım 2019 tarihinde Tskhinval’de buluşacağı bilgisi verildi. 
 
Güney Kafkasya’da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmeler 2008 yılından bu yana yapılıyor ve Gürcistan’ın Abhazya ve Güney Osetya arasında diyaloğun sağlanması için yapılan tek uluslararası platform olarak biliniyor. 
 
;Güney Kafkasya2da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması amacı ile sürdürülen, Abhazya Cumhuriyeti, Güney Osetya Cumhuriyeti, Gürcistan, Rusya Federasyonu ve ABD’nin taraf olarak, BM, AB ve AGİT’in eş Başkanlar olarak katıldığı Cenevre görüşmelerinin 49. Turu 8-9 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Bir sonraki tur görüşmeleri, 10-11 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.