RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Kasım 2019, Salı 14:58:47 tarihnde eklendi. 438 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

St. Petersburg Kültür Forumu!

ABHAZYA CUMHURİYETİ, VIII. St. PETERSBURG ULUSLARARASI KÜLTÜR FORUMUNA KATILIYOR!
St. Petersburg Kültür Forumu!
12/11/2019. Suhum. 12 Kasım 2019. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Kültür Bakanı Elvira Arsaliya başkanlığındaki Abhazya heyeti VIII. St. Petersburg Uluslararası Kültür Forumu’na katılıyor. 
 
VIII. St. Petersburg Uluslararası Kültür Forumu 14 Kasım – 16 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Forumun bu dönemki ana teması “Küreselleşen Dünyadaki Kültürel Kodlar” olacak. 
 
Forumu düzenleyenler “Her kültürün temeli, halkın tarihini, geçmişini, bugününü ve geleceğine ilişkin vizyonunu yansıtan ulusal kimliktir” diyor. - Ulusal geleneklerin özellikleri, sosyal ilişkiler, tarihi olaylar, her insanın ve toplumun kendine özgü kültürel kodlarını belirler. Hızlı küreselleşme koşullarında, ulusal kültürel kodlar her insanın kimliğini korumayı mümkün kılar ve aynı zamanda evrensel insani değerler ve hümanist ideallere dayanan çeşitlilik ve benzersizliği birleştiren yeni bir kültürel gerçeklik yaratır. Modern toplumun yeni kültürel kodlarını incelemek - sınırların keyfi ve iletişimin evrensel olduğu bir toplum - geleceğin bizim için neyin sahip olduğunu anlamak için bir anahtar sağlayacaktır” bilgisini verdiler. 
 
Yıllar geçtikçe, St. Petersburg Uluslararası Kültür Forumu, açık bir kültür diyaloğunun geliştirilmesi ve devletlerarası ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda dünyanın önde gelen tartışma platformlarından birisi statüsünü aldı.
 
St. Petersburg Uluslararası Kültür Forumu; 2012'den bu yana her yıl farklı ülkelerden ve kıtalardan yüzlerce kültürel unsuru bünyesine çekiyor – katılımcılar arasında, tiyatro, opera ve bale yıldızları, seçkin yönetmenler ve müzisyenler, akademik topluluk temsilcileri ve kültürel politika liderleri bulunuyor. Forumun organizatörleri Rusya Federasyonu Hükümeti, Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı ve St. Petersburg Şehir Yönetimi.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.