RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Kasım 2019, Cumartesi 10:11:22 tarihnde eklendi. 384 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Askeri Tatbikatı!

ABHAZYA’DAKİ RUS ASKERİ ÜSSÜ’NDE YAPILAN TATBİKAT SIRASINDA, OLASI FÜZE SALDIRISINI, KARŞI SAVUNMA SİSTEMİ İLE ÖNLENDİ!
 Abhazya – Rusya Askeri Tatbikatı!
02/11/2019. Suhum. 01 Kasım 2019. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Ordusu Güney Askeri Bölge Basın Servisi tarafından 1 Kasım Cuma günü yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan Rus Askeri Üssü’nde askeri tatbikat düzenlendi.
 
Tatbikat sırasında, dağlık bölgede saklanan bir düşman gerilla birliğinin tespit ve imha edilmesi başarı ile gerçekleştirildi. Ormanlık ve dağlık alanda inşa edilmiş olan gerilla üssünde ki binaların ve militanların önceden tespit edilmesi ve baskın yapılarak imha edilmesi sırasında ИМ-120 Tipi Lazer Güdümlü Füze ve gerçek askeri silahlar kullanıldı. 
 
Tatbikat sırasında ayrıca, elektronik savaş uzmanları, düşmanların füze saldırı komuta ve kontrol merkezlerini de imha ettiler.       
 
Tatbikat sırasında, düşmanın radyo bağlantıları etkisiz duruma getirildi ve uçakların 200 km.lik alandaki iletişim sistemlerini de durdurdu. “UAZ” (Patriot) tipi araçları kullanan askeri personel, “düşman” hücresel sistemlerini bozarak etkisiz hale getirdi.
 
Tatbikata, 100’ün üzerinde özel eğitimli personel katıldı. Tatbikatta  «Житель» и «Синица» Radyo ve radyo dalgalarını engelleme sistemleri dahil olmak üzere 15 özel askeri elektronik savaş ekipmanı kullanıldı.  
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2766066.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.