RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Ekim 2019, Çarşamba 18:48:09 tarihnde eklendi. 475 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Donetsk İşbirliği!

ABHAZYA, DONETSK HALK CUMHURİYETİ’NDE DÜZENLENEN ULUSLARARASI YATIRIM FUARINA KATILDI!
 Abhazya – Donetsk İşbirliği!
30/10/2019.  Suhum. – Sputnik. Badri Esiava. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Donetsk Uluslararası Yatırım Forumu 29 – 30 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Etkinliğe 17 ülkeden delegeler katıldı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Radyo Sputnikte katıldığı programda, Donetsk Uluslararası Yatırım Forumu2na Abhazya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Astamur Ketsba başkanlığındaki heyet katıldı. 
 
Kove “Forum çalışmaları çerçevesinde Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Abhazya Cumhuriyeti’ne katılan şirketlerin ürünlerinin tanıdıldığı bir stand açıldı” dedi.
 
Dışişleri Bakanı, foruma 17 ülkeden delegelerin katıldığını söyleyerek “Görüşmeler, olumlu koşullarda gerçekleşti, ekonomik  işbirliği olanakları hakkında konuşmalar yapıldı. Donetsk Halk Cumhuriyeti Devleti iş dünyası temsilcileri ile çeşitli görüşmeler yapıldı. Ekonomik alanlardaki işbirliği temaslarının kurulması ile ilgili konular görüşüldü” dedi. 
 
Donetsk Uluslararası Yatırım Forumu - Donbass ekonomi alanına sermaye çekmek, yatırım olanaklarını geliştirmek ve dış ülkelerle ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmek amacı ile kurulan bir platform. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.