RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ağustos 2019, Cuma 20:19:24 tarihnde eklendi. 447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Prens Vladimir Seferleri!

PRENS VLADİMİR "Князь Владимир" YOLCU GEMİSİ, 2020 YILINDA ABHAZYA’YI 5 KEZ ZİYARET EDECEK!
Prens Vladimir Seferleri!
16/08/2019. Suhum. 16 Ağustos 2019. Sputnik. Badri Esiava. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Deniz ve Nahir Taşımacılık Daire Başkan Yardımcısı Zakhar Dzhioev gazetecilere yaptığı açıklamada, Prens Vladimir "Князь Владимир" Yolcu Gemisinin, 2020Mayıs – Ekim ayları artasında Abhazya’ya beş kez ziyarette bulunacağını söyledi. 
 
Zakhar Dzhioev “Abhaz tyarafının, Suhum limanında yapmış oldukları hazırlık çalışmalarını görmek çok güzel. Ekim ayında deniz çevresi ve limanın hazır olduğundan emin olmak için bir deneme seferi düzenlemeyi planlıyoruz. Bu sefer, bizlere önümüzdeki yıl için gelecek olan tur taleplerini karşılama fırsatını da verecek. Suhum limanına beş kez sefer yapılacak” dedi.
 
Dzhioev, Prens Vladimir "Князь Владимир" Kruvaziyer Yolcu Gemisinin, kapasitesinin yaklaşık olarak 600 – 700 yolcu olarak belilendiğini, ancak talep yoğunluğu olursa gemi sayısının artırılabileceğini de belirtti.       
 
Prens Vladimir'in "Князь Владимир" Suhum limanına yapılacak olan sefer bilet satış hacmini şekillendirme çalışmaları başladı. Dzhioev 'e göre, bilet satışları, yolcu gemisinin Abhaz limanına yapılacak deneme seferi sonrasında başlayacak.
 
Dzhioev, Abhazya Başbakanı Valery Bganba ile Cuma günü yaptığı görüşmede en zor konulardan birisinin gemi ile gelen turistlerin sınır kontrolünün basitleştirilmesi olduğunu söyledi. 
 
Rusya Federasyonu Federal Deniz ve Nehir Taşımacılığı Dairesi Başkan Vekili, "Yolcuların rahatlığı ana konu olmalı. Belli çözümler bulduk ve yolcuların, özellikle de yabancı ülke vatandaşı olan yocuların işlemlerinin büyük ölçüde kolaylaştıracağını umuyoruz" dedi.
 
Abhaz Denizcilik Şirketi Genel Müdürü Daur Ardzınba, Devlet olarak, geminin yol güzergahının ve yolcuvize işlemlerinin basitleştirilmesiyle ilgili bir hüküm olduğunu ve böylece konukların Abhazya'da daha fazla zaman geçirebileceklerini belirtti.
 
Ardzınba ayrıca, kruvaziyer gemisinin gelişi ile ilgili olarak, Suhum limanının hazırlanması sırasında da çok çalışma yapıldığını söyledi.
 
Ardzınba, “Sözleşmeyi imzaladıktan sonra yaptığımız ilk konu, deniz seviyemizin incelemesini yapmak, karasuları incelemek, haritaları çıkarmaktı. Hidrolik testler, su alanımızın manyetik incelemelerini yaptık.
 
Ardzınba, Bu çalışmalar sırasında elde edilen sonuçların, pozitif olduğunu belirterek, şirket olarak limanın yolcu gemisini kabule hazır olduğunu doğruladı. Abhaz Denizcilik Şirketi, Prens Vladimir hattına servis için gerekli koşulları karşılayacak, gerekli yolcu kapasitesine sahip bir römorkörü hazır duruma getirdi. Ardzınba, tüm hazırlık çalışmalarının devlet desteği yapıldığını söyledi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.