RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Ağustos 2019, Perşembe 17:40:27 tarihnde eklendi. 434 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladislav Surkov, Abhazya’da!

VLADİMİR PUTİN’İN DANIŞMANI VLADİSLAV SURKOV, RAUL HADJİMBA VE HÜKÜMET YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ!
Vladislav Surkov, Abhazya’da!
01/08/2019. Suhum. 31 Temmuz 2019. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı Vladislav Surkov, Abhazya Cumhuriyeti’ne çalışma ziyaretinde bulundu. Surkov, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba ile görüşmede bulundu.
 
Raul Hadjimba görüşme sırasında “Sizi Abhazya’da görmekten dolayı çok memnunuz. Rusya Federasyonu ile olan ilişkilerimiz oldukça etkin bir biçimde gelişiyor. Yatırım programına dahil olan çalışmalar, özellikle okullar ve anaokulları konusunda son aşamalara gelindi. Eylül ayı başında okullar kapılarını açacaklar. Kısa süre içerisinde kendimize düşen görevleri başardık ve bu konular Rusya’nın sağlamış olduğu finansal destek sayesinde etkin bir biçimde çözülmektedir” açıklamasında bulundu.
 
Vladislav Surkov, görüşme için devlet başkanına teşekkürlerini belirterek “Toplantı için zaman belirlediğiniz için teşekkür ederim. 1 Eylül’de açılacak olan okullar dahil olmak üzere Yatırım Programına bağlı olan çalışmaları ziyaret ettik. Çok iyi bir işbirliği sürecine sahibiz. Tüm hükümet birimleri ve sizlerin yapıcı profesyonel yaklaşımlarınızla çalışmalar yürütülmektedir. Ekonomik anlamda, hükümetlerimiz arasında oldukça uyumlu bir ilişkimiz bulunuyor. Sonuçlar alınıyor ve bu teşvik ediliyor” açıklamasında bulundu. 
 
Toplantı sırasında, Raul Hadjimba ve Vladislav Surkov, Abhazya Cumhuriyeti’nin 2017 – 2019 Sosyo – ekonomik kalkınmasını teşvik etme amacı ile oluşturulan Yatırım Programı uygulamaları ve 2020 – 2022 Yatrırım Programı üzerinde görüşmelerde bulundular.
 
(Not: Vladislav Surkov: Aslen, Çeçen asıllı olan Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Danışmanı Vladislav Yuriyevich Surkov (Aslanbek Anderbekovich Dudaev), özellikle Abhazya Cumhuriyeti’nde seçim süreci içerisinde ve yaşanan siyasal kriz dönemlerinde yapmış olduğu temeslar ile tanınmaktadır. Özellikle 27 Mayıs 2014 Tarihindeki krizin çözümünde belirleyici temaslarının olduğu belirtiliyor. Bu konu ve Vladislav Surkov ile ilgili olarak Abhazyam.com haberlerine bakabilirsiniz. Bknz:  http://www.abhazyam.com/haber/4587/vladislav-surkovdan-aciklama.html )     
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.