RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Temmuz 2019, Pazartesi 18:06:13 tarihnde eklendi. 393 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi’den Tek Bilet Uygulaması!

SOCHİ’DEN ABHAZYA’NIN TATİL BELDELERİNE TEK BİLET UYGULAMASI BAŞLATILIYOR!
Sochi’den Tek Bilet Uygulaması!
22/07/2019. Suhum. 22 Temmuz 2019. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Sochi Havaalanı ve Tren İstasyonu’ndan Abhazya’nın tatil beldelerine otobüsle gidişlerde tek bilet uygulaması, 24 Temmuz, Çarşamba gününnden itibaren uygulamaya başlanacak. “Tek Bilet” Satışları, seferlerden bir gün önce başlanacak. 
 
Kuban Haber Ajansı’nın https://kubnews.ru Birleşik Ulaştırma Müdürlüğü Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre “Birleşik Taşımacılık Müdürlüğü tarafından 23 Temmuz 2019 tarihinden itibarenAbhazya Cumhuriyeti’ne gidişlerde tek bilet satışları gerçekleştirilecek ve 24 Temmuz’dan itibaren Adler Tren istasyonu ve Sochi Havaalanlından Abhazya’nın beş adet tatil beldesine – Gagra, Pitsunda, Gudauta, Novy Afon ve Suhum şehirlerine ulaşım sağlanacak”
 
“Tek Bilet” uygulaması kullanılarak, hem tren ulaşımı kullanılarak, Adler Tren İstasyonun’dan, hem de uçak ulaşımı kullanılarak, Sochi Havaalanından otobüs ulaşımından yararlanılarak Abhazya’ya gidilebilecek. Biletler, Rus Demiryolları İnternet sitesi Uygulamasından ve tren bilet gişelerinden elde edilebilir. 
 
Yaz sezonu içerisinde günde sekiz sefer yapılması planlanmaktadır. Bilet Fyatı 560 Ruble olarak belirlendi, abhazya’nın beldelerine gidişler Midibüsler ile yapılacak. 
 
30 Nisan’dan itibaren, Rusya’nın Krasnodar Tren İstasyonu ve Anapa Tren İstasyonu ile Anapa havaalanından, Kırım’a “Tek Bilet uygulaması başlatıldı. 30 Eylül 2019 Tarihine kadar sürecek olan uygulama, Kırım’ın yedi şehrine uygulanacak olan “Tek Bilet uygulaması, Kerç, Simferopol, Sivastopol, Feodosiya, Sudak, Yevpatoriya ve Yalta şehirlerine yapılıyor.        
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.